REKLAMI GEÇ

Gençlerin yerel heyecanı haftasonu

Gençlerin yerel heyecanı haftasonu

Denizli Büyükşehir Belediyespor ile Denizlispor’un Bölgesel Gelişim liglerinde ki takımları, Cumartesi ve Pazar günleri oynanacak 4 maçta karşılaşacaklar.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Aralık 2014 Perşembe, 13:45

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) tarafından düzenlenen Bölgesel Gelişim Ligleri 13.hafta maçlarında, Denizli Büyükşehir Belediyespor ve Denizlispor U14-U15 takımları Cumartesi günü saat 12.00 ve 14.00’de, U16 ve U17 takımları ise Pazar günü saat 12.00 ve 14.00’de karşı karşıya gelecekler. 4 karşılaşmada, Zafer Katrancı Tesisleri’nde oynanacak. Her zaman zevkli ve çekişmeli geçen maçlar, heyecanlı anlara sahne olurken, gençlerin centilmence geçeceğine inandığımız maçlarda kazanan tabi ki Denizli olacak.

U14’ler zirve yarışında
22 puanla 3 sırada bulunan Denizli BBSK U14 takımı, 15 puanla 9.sırada bulunan Denizlispor’u yenip, Bucaspor ve Göztepe ile girdiği zirve yarışında kopmak istemiyor. Antrenör Yücel Can, centilmence bir mücadele ve 3 puan istedi.

 

U15’lerin tatlı rekabeti
18 puanla 7.sırada yer alan denizli BBSK U15 takımı, 23 puanla 4.sıradaki Denizlispor’a fikstür gereği konuk olacak. Antrenör Engin Hor, iki takım arasında her zaman tatlı bir rekabet olduğunu belirterek, “Kazanan Denizli olsun” dedi.

 

BBSK U16 ilk galibiyet peşinde
Gözler, Denizli Büyükşehir Belediyespor U16 takımında olacak. Antrenörlüğünü Faruk Işık’ın yaptığı BBSK U16 takımı 1 puanla grubunda sonuncu durumda. Denizli BBSK, 22 puanla 4.sırada ki Denizlispor’u yendiği takdirde, bu sezon 3 puanla tanışmış olacak.

U17’ler orta sıralarda
14 puanla 10 sırada ki Denizli BBSK ile 15 puanla 8 sırada ki Denizlispor U17 takımları, puan cetvelinde orta sıralarda yer alıyor. Antrenör Osman Kıraç, geçen hafta bay takım oldukları için maç yapmadıklarını belirterek, güzel bir maç olması temennisinde bulundu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..