REKLAMI GEÇ

HAKAN DOLUTAŞ’IN HEDEFİ FUTBOLCU YETİŞTİRMEK

HAKAN DOLUTAŞ’IN HEDEFİ FUTBOLCU YETİŞTİRMEK

Geçtiğimiz sezonlardan farklı olarak bu sezon ligde başarıyı hedeflemeyen Denizli Büyükşehir Belediyespor, gelecekte Denizli’ye uzun yıllar hizmet edecek futbolcular yetiştirmeyi planlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Ekim 2015 Salı, 10:58

Bu sezon büyük bir değişimin içine giren Denizli Büyükşehir Belediyespor, alışılmış hedeflerinden vazgeçerek bu sezon ligde başarıyı aramıyor.

Kırmızı beyazlılar yeni sezonda daha çok futbolcu yetiştirmeye öncelik verirken kentteki diğer futbol kulüpleri ile ilişkilerini de yeniden düzenledi. Sezon başında göreve gelen Teknik Direktör Hakan Dolutaş da kadrosunda genç futbolculara ağırlık vererek bu hedefteki ciddiyetini ortaya koydu.

Öncelikli hedeflerinin Denizli altyapısından yetişen futbolcuları Türk futboluna kazandırmak olarak belirleyen kırmızı beyazlı teknik patron, “Geride kalan lig maçlarında görüldüğü gibi genç oyuncuları tecrübeli futbolcular ile birlikte değerlendirip gelişimlerini sağlamayı planlıyoruz. Genç arkadaşlar bu sayede profesyonel lig tecrübesi kazanıyor. Üst liglere bir adım daha yaklaşıyorlar. Önceliğimiz Denizlispor’a daha sonra Süper lig takımlarında görev yapabilecek duruma gelmelerini sağlamak” dedi.

Kadrolarında 17-24 yaş aralığında 20 futbolcu bulunduğunu belirten Dolutaş, “Futbolda istikrardan yanayım. Antrenmanlarda genç futbolcularımızla bire bir ilgileniyoruz. Savunmada, hücumda nerede duracaklarından topla buluştuklarında nasıl değerlendireceklerine kadar her şeyi konuşuyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..