REKLAMI GEÇ

Hoca istifa etti!

Hoca istifa etti!

Ligin dibine demir atan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör İsmet Kamak istifa etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 6 Şubat 2017 Pazartesi, 19:47

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’da teknik direktör İsmet Kamak istifa etti.

Ligin ilk devresi tamamlandıktan sonra tüm kadrosu dağıtılan, adı Denizli Futbol Akademi olarak değiştirilen, Denizlispor’a devredilen başkanlığını yeşil siyahlı yönetici Ufuk Eren’in getirildiği kırmızı beyazlılar bir türlü istenilen başarıyı gösteremedi.

İsmet Kamak ile anlaşan yeni yönetim takımı genç çalıştırıcıya emanet etse de istediği sonuçları alamadı. Tamamı gençlerden oluşan bir kadro teslim edilen Kamak önce takviyeye gerek olmadığını söyleyerek lige başladı.

Deplasmanda Muğlaspor ile 1-1 berabere kalan kırmızı beyazlılar 16’ncı sırada başladığı ikinci yarının ilk puanını almış oldu ve 14 puana yükseldi.

Ardından ligin en altındaki Maltepespor’a kendi evinde kaybeden kırmızı beyazlılarda alarm çalmaya başladı. Bu yenilgiden sonra bir de Ankara Adliyespor deplasmanında alınan mağlubiyet takviyeleri hızlandırdı. Yapılan 8 transfer de şimdilik takıma katkı sağlayamadı. Hafta sonunda kendi evinde ciddi sıkıntılar yaşayan Bergama Belediyespor’a kaybeden kırmızı beyazlılar bu yenilgi ile grupta düşmenin en büyük adayı olarak gösterilmeye başlandı.

Tek golle kaybedilen mağlubiyetin ardından Teknik Direktör İsmet Kamak görevi bıraktığını yönetime bildirdi.

Kırmızı beyazlı kurmaylar bugün istifayı kabul etti. Başkan Ufuk Eren istifayı doğrularken, “Altyapı antrenörlerimiz takımın başına geçecek. Teknik direktör arayışlarımıza hemen başlıyoruz” dedi. Başkan Eren teknik direktör Kamak’ın istifaya gerekçesinin ise ‘Başarısız olduğu için istifa etti’ diyerek özetledi.

BELEDİYESPOR REKORA KOŞUYOR
Diğer yandan Denizli Büyükşehir Belediyespor ilginç bir rekora doğru ilerliyor. Kırmızı beyazlılar sezonu geçen sezonun son bölümünde takımın başına geçen Bülent Demirkanlı ile başlamıştı. Demirkanlı ilk 4 haftanın ardından istifa edince yerine Beyhan Çalışkan getirildi. Beyhan Çalışkan görevini sürdürdüğü sırada kırmızı beyazlı yönetim istifa etti. Bu nedenle Çalışkan da yeni yönetimin önünü açmak adına görevini bıraktı. Yönetim istifasını geri çekse de Beyhan Çalışkan’ın istifası kabul edildi ve takımın başına geçici olarak Gökhan Kaynak getirildi. Takımı iki maça çıkaran Kaynak’tan sonra bu kez Ali Beykoz ile anlaşıldı. Kırmızı beyazlılar ile ilk yarıyı tamamlayan Ali Beykoz yönetimin tamamen değişmesinden sonra yeni yönetimle görüşüp çalışmama kararı almıştı. İkinci yarının başında takım İsmet Kamak’a emanet edilmişti. Kırmızı beyazlıları geride kalan  21 maçta 5 ayrı teknik adam çalıştırmış oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..