REKLAMI GEÇ

İmzaya hocası ile geldi

İmzaya hocası ile geldi

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un Telekomspor’dan transferi Atakan Koçyiğit, profesyonelliğe imzasını kendisini yetiştiren antrenör Hasan Ersoy ile birlikte attı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 29 Temmuz 2015 Çarşamba, 12:05

Transfer çalışmalarını sürdüren Denizli Büyükşehir Belediyespor, Denizli Telekomspor’un başarılı stoperi 19 yaşındaki Atakan Koçyiğit’i renklerine bağladı. Genç futbolcu ilk profesyonel transferinin imza törenine kendisini yetiştiren ilk antrenörü Hasan Ersoy ile birlikte geldi.

 

ÜÇ YILLIĞINA ANLAŞTI
Bu sezon kadrosunu sil baştan oluşturan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un kentteki amatör spor kulüpleri ile bağ kurduğunu söyleyen Asbaşkan Akın Çelik, “Atakan başarılı bir futbolcu olarak takibimizdeydi. İlk profesyonellik deneyimini bizimle yaşayacak. Hem Denizli BBSK için hem de kendisi için bu transferin iyi olacağını düşünüyorum. Futbolcumuzla üç yıllık sözleşme imzaladık. Gelişimini tamamlayacağını ve Denizli futboluna uzun yıllar hizmet edeceğini düşünüyoruz. Denizli’deki diğer tüm futbol kulüpleri ile koordineli hareket etmeye çalışıyoruz. Denizlimiz daha pek çok genç yetenekleri barındırıyor. Süreç içinde bu yetenekleri de değerlendirmek istiyoruz. Atakan’ın yetişmesinde emeği geçen antrenörlerine teşekkür ediyorum” dedi.

BUNDAN SONRA SÖZ ATAKAN’IN
Türk Telekom’da 8 yıl boyunca Atakan Koçyiğit’in antrenörlüğünü yapan Hasan Ersoy imza töreninde öğrencisini yalnız bırakmazken “Bizimle ilk mini minikler takımında çalışmaya başladı. O süreçten bu yana 8 yıl boyunca sürekli gelişim gösterdi. Geldiği noktayı hak ettiğini düşünüyorum. Bir sezon BAL ligi ekiplerinden Pamukkalespor’da forma giydi. Burada da hocasının katkısı ile gelişim gösterdi. Artık bundan sonra her şey kendisine bağlı. çok çalışıp formayı kapmalı. Öğrencimin profesyonelliğine geçiyor olması beni gururlandırdı” dedi.

KALICI OLMAK İSTİYORUM
Üniversiteye hazırlanan genç Atakan Koçyiğit ise profesyonel liglerde kalıcı olmak istediğini söyleyerek, “Hayırlı olsun. Elimden gelenin en iyisini yapmaya çalışacağım. Burada çok güzel bir ortam var. Hasan Demir ağabeyim gibi kalıcı olmak niyetindeyim. Önümde güzel örnekler var” diye konuştu.   Atakan Koçyiğit’i imza töreninde ağabeyi Şevket Tuğan da yalnız bırakmadı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..