REKLAMI GEÇ

KADRODA DÜŞÜNÜLEN FATİH VE HÜSEYİN GÖNDERİLDİ

KADRODA DÜŞÜNÜLEN FATİH VE HÜSEYİN GÖNDERİLDİ

Denizli Futbol Akademi’nin ikinci yarı kadrosunda olacakları gözüyle bakılan Fatih Yiğen ve Hüseyin Ateş gönderildi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Ocak 2017 Cuma, 11:15

Kadrosu tamamen dağılan ve Denizlispor altyapısından takviyelerle ligde boy göstermeye hazırlanan Denizli Futbol Akademi’de Hüseyin Ateş ve Fatih Yiğen krizi yaşandı. Denizli Büyükşehir Belediyespor’un yerine lige isim değişikliği yaparak devam edecek kulübün yönetimi de yeniden şekillendirilmişti.

Transfer çalışmalarına başlayan kırmızı beyazlılar takımdan devre arasında gönderilen Fatih Yiğen ile masaya oturdu. Bunun yanı sıra sezon başında Denizlispor’a asbaşkan Mehmet Uz’un baskısı ile alınan ve 25 kişilik kadroda yer bulamayan Hüseyin Ateş de kadroya dahil edilmek istendi.

Her iki futbolcu ile görüşülerek anlaşma sağlandı.

Bunun üzerine bu kez kulübün eski sahiplerinden itiraz yükseldi. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Ruşan Uzunoğlu’nun yeşil siyahlı yöneticileri arayarak; “Size tek şart olarak bu iki futbolcunun alınmamasını gösterdim. Sizler yönetimi alır almaz hemen ikisi ile anlaşma yaptınız” diye çıkıştığı öğrenildi. Bunun üzerine geri adım atan kırmızı beyazlı kurmaylar Fatih Yiğen ve Hüseyin Ateş’i çağırarak karşılıklı anlaştı ve takımdan gönderdiği öğrenildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..