REKLAMI GEÇ

Kazanmayı çok özlediler

Kazanmayı çok özlediler

5 maçtır galibiyet görmeyen Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Teknik Direktör Kenan Atik öğrencilerine Maraş maçını işaret etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 11 Şubat 2016 Perşembe, 10:38

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta kendi evinde Diyarbekırspor ile berabere kalarak galibiyet hasretini 5 maça çıkaran Denizli Büyükşehir Belediyespor, hafta sonunda oynayacağı K.Maraş BBSK maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Kenan Atik öğrencilerine ne olursa olsun K. Maraş maçını kazanma talimatı verdi.

Öğrencilerinden mücadeleyi hiç bırakmamalarını isteyen Atik, Diyarbekir maçını örnek gösterdi 90+’da gelen golün kendilerini iki puandan ettiğini hatırlattı.

İyi kadroya sahip Diyarbekir karşısında iyi futbol oynayarak sonuca gittiklerini hatırlatan Atik, “O maçta bir daha görmek istemeyeceğimiz talihsizlikler yaşadık. Oyuncunun sakatlığı sebebi ile top bizdeyken dışarı attık. Fakat rakip oyuncular aynı centilmenliği gösterip topu bize geri vermedi. Oyuna devam ettiler ve o pozisyonda eşitlik sayısını kalemizde gördük. Bunu kabul edemiyorum” dedi.

Kahramanmaraş BBSK maçına iyi hazırlandıklarını belirten Atik, “Rakip kendi evinde oynamanın avantajını kullanacaktır. Kazanmak isteyecekler. Bizim de şiddetle bir galibiyete ihtiyacımız var. Bir an önce alt sıralarla bağımızı koparmak istiyoruz. Kazanmak için sahaya çıkacağız. Hafta boyunca tüm çalışmalarımızı galibiyet üzerine yaptık” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da kırmızı kart cezalısı olan Gökhan Açıkgöz bu maçtaki yerini alamayacak.

Sol ayak alt adalesinde sıkıntı yaşayan deneyimli golcü Hüseyin Ateş’in durumu ise bugün netlik kazanacak. MR’ı çekilecek futbolcunun maça yetiştirilmesi için sağlık ekibi seferber oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..