REKLAMI GEÇ

ŞAHİN, BÜYÜKŞEHİR FORMASINI 100. KEZ GİYİYOR

ŞAHİN, BÜYÜKŞEHİR FORMASINI 100. KEZ GİYİYOR

Spor Toto 3.Lig 2. Grup’da şampiyonluk kovalayan Denizli Büyükşehir Belediyespor’un alt yapısında yetişen ve azmiyle A takıma kadar yükselen Şahin Şafakoğlu , Çankırıspor maçında, 100.kez kırmızı beyazlı formayı giyecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Mart 2015 Cuma, 12:03

Geçmişte birçok genç yeteneği keşfedip, altyapısında yetiştiren ve üst liglere veren Denizli Büyükşehir Belediyespor, bu misyonunu sürdürmeye devam ediyor. 21 Eylül 1993 Denizli doğumlu Şahin Şafakoğlu’da bunlardan biri. 15 Nisan 2005 yılında Denizli BBSK altyapısında ilk filiz lisansı çıkan ve 5 yıl sonra 4 Nisan 2010 tarihinde profesyonelliğe adım adan Şahin, 11 Nisan 2010 tarihinde Denizli Büyükşehir Belediyespor 2.ligde iken, deplasmanda Konya Selçuklu maçında, kırmızı beyazlı formayla ilk kez profesyonel maçına çıktı. BBSK, altyapısından yetişen ve istikrarlı çizgisiyle, kırmızı-beyazlı 20 numaralı formayı 2 ve 3’üncü Lig’de başarıyla giyen Denizli doğumlu Şahin Şafakoğlu, Çankırıspor maçında 100.kez Denizli BBSK formasını giyecek. 4 kupa ve 95 lig maçı olmak üzere bugüne kadar Denizli BBSK formasıyla 99 maça çıkan Şahin, Pazartesi günü oynanacak Çankırıspor maçında 100.kez kırmızı beyazlı formayı giyecek.

Denizli Belediyespor  Kulüp Başkanı Rüşan Uzunoğlu, kulüp olarak öncelikli amaçlarının Denizlili sporculara önayak olup, Türk sporuna kazandırmak olduğunu belirtti. Şahin Şafakoğlu’nun Denizli’nin bir evladı olduğunu dile getiren Uzunoğlu, “Şahin, istikbali parlak olan sporcumuz. İyi bir çıkış yakaladı. İnşallah daha iyi noktalara gelecek ve biz de kendisiyle gurur duyacağız” diye konuştu. Başkan Uzunoğlu Şahin’in sabırla ve çok çalışarak bu noktalara geldiğini belirterek, “Kendisini ve onun yetişmesine yardımcı olan antrenörlerini kutluyorum. Şahin, diğer futbolculara örnek olsun” dedi. Bu sezon şampiyonluktan başka bir şey düşünmediklerini ve sadece buna konsantre olduklarını vurgulayan Şahin, ” Denizli BBSK benim 2.ailem. Huzurlu bir ortamdayım. Takım arkadaşlarımla birlikte, bu sezon mutlu sona ulaşmak için, elimizden geleni yapacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..