REKLAMI GEÇ

Selahaddin Dinçel öğrencilerini uyardı

Selahaddin Dinçel öğrencilerini uyardı

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, 3 maçta 9 puanla galibiyet serisi yakaladıklarını ancak rehavete kapılmadan seriyi sürdürmek istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Ekim 2014 Perşembe, 14:16

Spor Toto 3.lig 2.Grupta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor’da, 3 maçlık yenilginin ardından 3 maçlık galibiyet serisi ilaç gibi geldi. Zirve mücadelesi yapan Derincespor A.Ş’yi zorlu deplasmanda 2-1 yenerek, puanını 15’e çıkaran kırmızı beyazlılar 4.sıraya yerleşerek, zirve yarışına ortak oldular.

Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Selahattin Dinçel, 3 maçta 3 galibiyet ve 9 puanla iyi bir galibiyet serisi yakaladıkları gibi, 3-4-5 haftalarda ki 3 maçlık yenilgileri de telafi ederek, iyi bir çıkış yakaladıklarını açıkladı. Pazar günü içerde oynayacakları Erzincan Refaiyespor karşılaşması hazırlıklarına ara vermeden başlayacaklarını kaydeden tecrübeli teknik adam, “ Rakibimiz ligde sıkıntılı bir konumda olabilir. Bu nedenle rehavete kapılmadan aynı ciddiyetle işimize konsantre olacağız. Oynamadan maç kazanılmaz. İç sahada oynamanın avantajını kullanarak, galibiyet almak istiyoruz. Emin adımlarla yolumuza devam etmek için de, bu gerekli” dedi.

Denizli BBSK- Erzincan Refaiyespor karşılaşması Pazar günü saat 14.30’da başlayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..