REKLAMI GEÇ

Servergazi’de galibiyet duası

Servergazi’de galibiyet duası

Ligde ilk iki maçında üç puanla tanışamayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, Etimesgut deplasmanı öncesi Servergazi türbesine ziyaret gerçekleştirdi, dua etti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 4 Eylül 2015 Cuma, 10:50

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta henüz galibiyetle tanışamayan Denizli Büyükşehir Belediyespor, Cumartesi günü Etimesgutspor deplasmanına konuk oluyor.

Ligde ilk hafta Orhangazispor’a 3-0 kaybeden ikinci hafta ise Adliyespor ile evinde 1-1 berabere kalan kırmızı beyazlılar ilk galibiyetini Ankara deplasmanında elde etmek istiyor.

Saat 16:00’de Kemal Atatürk Stadı’nda oynanacak karşılaşmayı Hidayet Yasir Çimen, Rüştü Baykal ve Aziz Sonat hakem üçlüsü yönetecek.

Denizli’de dün sabah kahvaltısının ardından tek antrenman yapan Denizli BBSK daha sonra soluğu Servergazi türbesinde aldı. Takım burada üç puan için dua etti ve daha sonra Ankara’ya hareket etti.

Teknik Direktör Hakan Dolutaş zorlu deplasmandan puanlarla dönmek istediklerini belirterek, “Her geçen hafta daha iyiye gidiyoruz. İstediğimiz düzeye gelmemiz biraz zaman alacak. Bu geçiş sürecini en az puan kaybı ile geçirmek istiyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..