REKLAMI GEÇ

ŞİP-ŞAK KONGRE

ŞİP-ŞAK KONGRE

Denizli Büyükşehir Belediyespor tarihe karıştı yerine Denizli Futbol Akademi Spor Kulübü geldi. Kongre 20 dakikada açıldı ve bitti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 11 Ocak 2017 Çarşamba, 16:38

Denizli Büyükşehir Belediyespor’un adı değişti. Tüzük değişikliğini de kapsayan olağanüstü genel kurulda kulübün adı Denizli Futbol Akademi Spor Kulübü olarak değiştirildi, başkan ve yönetimi de değiştirildi.
Ruşen Uzunoğlu’nun 2010’dan beri yürüttüğü başkanlık görevini Denizlispor yönetiminden dün istifa eden Ufuk Eren aldı. Eren’in yönetiminde Ali Nalbant, Erkan Kök, Turgut Akyol ve Tuncay Polat yer aldı. Yönetim kurulu yedek üyeliklerine Tevfik Erler, Resul Sendüz, Yaşar Kaya, Hasan Oturaklı ve Fatih Aslan Kazancı getirildi.

Denizli Büyükşehir Belediyesi Bahçelievler İtfaiye Müdürlüğü bünyesindeki Denizli BBSK tesislerinde yapılan kongrede divana Yusuf İzzet Ayhan, Alparslan Albay ve Taner Atilla getirildi. 116 üyesi bulunan derneğin 65 üyesi salonda hazır bulundu ve yeni yönetimi oyladı.

11012017_kongre_ic2

İlk kez 2004 yılında Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü yönetim kurulunda görev alan ve son altı yılını başkan olarak geçiren Ruşen Uzunoğlu, “Tüzük değişikliği ile özlenen altyapı kimliğine nihayet kavuşuyor. Denizlispor’a yeni kulübün çok büyük katkıları olacağına inanıyorum” dedi.

Kulübün yeni başkanı Ufuk Eren ise “Yeni kulübümüz hayırlı olsun. Hep birlikte yöneteceğiz. Tüm kararları Denizlispor yönetimi ile birlikte alacağız” dedi.

11012017_kongre_ic1

Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nün Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden futbol branşı Denizli Futbol Akademi Spor Kulübü bünyesinde kalırken diğer 36 amatör branş yeni kurulacak başka bir derneğe devredilecek.

Diğer yandan olağanüstü genel kurul rekor bir hızla 20 dakika içinde tamamlandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..