REKLAMI GEÇ

Takımı kurtardı ve gitti

Takımı kurtardı ve gitti

Düşme hattında devraldığı takımı play-off’un kapısından çeviren teknik direktör yeni sezonda yok.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 17 Mayıs 2016 Salı, 17:20

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta Denizli Büyükşehir Belediyespor’u düşme hattında devralan Tuğrul Metin yeni sezonda takımın başında olmayacak.

Sezona Hakan Dolutaş ile başlayan devre arasını görmeden kan değişikliği yaparak Kenan Atik’i göreve getiren Denizli Büyükşehir Belediyespor 27’nci haftada Doğan Seyfi Atlı’da Ayvalıkgücü’ne karşı alınan 1-0’lık mağlubiyetten sonra hocasız kalmıştı.

26 puanla düşme hattında yer alan Denizli Büyükşehir Belediyespor göreve deneyimli teknik adam Tuğrul Metin’i getirdi.

Azmi İnancı, Murat Yılmaz ve İbrahim Ethem Karataş’ın yardımcılığını üstlendiği Tuğrul Metin’in ekibinde kaleci antrenörü olarak Veysel Meyru görev aldı.

İlk maçında ligde kalma mücadelesi veren Gaziosmanpaşaspor’a karşı deplasmanda oynayan Metin’in öğrencileri bu maçtan tek puan çıkarırken sonraki 9 maç boyunca hiç kaybetmedi ve 7 galibiyet elde etti. Metin’in takımı ligi 50 puanla tamamlarken son haftalarda play-off hattı ile puan farkını ikiye kadar düşürmüştü.

HELALLEŞİP AYRILDILAR
Yeni sezonda da takımın başınrda olmasına kesin gözle bakılan Tuğrul Metin ve ekibi kırmızı beyazlı kulüple ayrılık yaşadı. Denizli Büyükşehir Belediyespor Başkanı Rüşan Uzunoğlu, “Hocamıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ettik, helalleştik ve ayrıldık. Maalesef hocamızın beklentilerini karşılayacak durumda değiliz. Ayrılık bu nedenle gerçekleşti” dedi. Uzunoğlu kırmızı beyazlı kulübün gelecek sezonki kaderi için Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve Ekonomi eski Bakanı Nihat Zeybekci ile bir araya geleceklerini ve ondan sonra plan yapacaklarını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..