REKLAMI GEÇ

Teknik Direktör Güvenli: Galibiyeti kaçırdık

Teknik Direktör Güvenli: Galibiyeti kaçırdık

Galibiyet hasreti 12 maça çıkan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da teknik patron Yaşar Güvenli, Sultanbeyli deplasmanında galibiyeti kaçıran taraf olduklarını söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 27 Şubat 2017 Pazartesi, 11:16

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta ligde kalma savaşı veren Denizli Büyükşehir Belediyespor, İstanbul deplasmanında öne geçtiği maçta tek puana razı oldu. Sultanbeyli karşısında Hakan’ın golü ile öne geçen Denizli Büyükşehir Belediyespor üstünlüğünü koruyamadı ve gol attıktan beş dakika sonra kalesinde eşitlik sayısını gördü.

Aynı senaryoyu geçen hafta Afjet Afyonspor önceki hafta da Düzyurtspor maçında yaşayan kırmızı beyazlılarda Teknik Direktör Yaşar Güvenli kaybettikleri puanların önemine dikkat çekti.

Sultanbeyli deplasmanında iyi bir oyun ortaya koyduklarını söyleyen Güvenli, “Maça çok iyi başladık. İlk bölümde rakibe tek pozisyon verdik. Biz ise çok sayıda pozisyona girdik. Hakan’ın golünden sonra son maçlarda yaşadığımız fakat önüne bir türlü geçemediğimiz konsantrasyon kaybını yaşadık. Elimizdeki topu rakibe verdik ve kalemizde golü gördük. Bundan sonra biraz moralimiz bozulsa da oyun üstünlüğü elimizdeydi. Maçın son bölümüne kadar rakibe pozisyon vermedik. Son dakikalarda maç ortadaydı. Her iki takım da pozisyon buldu. Biz daha çok pozisyon ürettiysek de net fırsatları kullanamadık” dedi.

Takımına güvendiğini söyleyen Güvenli, “Büyük şanssızlık yaşıyoruz. Düzyurt maçından öne geçtikten üç dakika sonra kalemizde eşitlik sayısını gördük. O maçı kaybettik. Afjet Afyonspor maçında gol attıktan iki dakika sonra gol yedik.  O maçta iki puan bıraktık. Bu hafta aldığımız puanla sıralamanın en altından kurtulduk. Fakat kaybettiğimiz puanları düşünürsek zaten düşme hattından uzaklaşmış olacaktık. Genç bir takımım var. Öğrencilerime güveniyorum. Her geçen gün üzerine koyuyorlar. Oynadıkları oyundan memnunum. Önümüzde 10 hafta var. Bizim için her maç final. Ne yapıp edip bu takımı ligde tutacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..