REKLAMI GEÇ

YAŞAR GÜVENLİ: KAZANMAKTAN BAŞKA SEÇENEK YOK

YAŞAR GÜVENLİ: KAZANMAKTAN BAŞKA SEÇENEK YOK

Çok sıkıntılı bir süreçte Denizli BBSK’nın başına geçen genç teknik adam Elaziz Belediyespor maçını mutlaka kazanmak istediklerini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 21 Mart 2017 Salı, 10:26

Devre arasında yeniden kurulan takımı 4 maçta tek puan alabilen İsmet Kamak’tan devralan Denizli Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Yaşar Güvenli, takımın ligden düştüğü yönündeki söylemlere ‘Elimizden geleni yapıp son ana kadar direneceğiz” diye karşılık verdi.

Denizlisporhaber.com’un sorularını yanıtlayan Güvenli şanssız puan kayıpları yaşadıklarını hatırlatırken, “Bir galibiyet her şeyi değiştirecek. Defalarca bu fırsatı yakaladık ama futbol şansı hiç yanımızda olmadı” dedi.

Son maçta ligin güçlü ekiplerinden Darıca Gençlerbirliği ile karşılaşan kırmızı beyazlılar rakibine gol fırsatı vermezken, son vuruşlarda etkili olamadı ve sahadan bir puanla ayrıldı.

Maça ilişkin değerlendirmede bulunan Teknik Direktör Güvenli; “Önceki maçlarımızda kolay goller yiyerek puanlar kaybetmiştik. Bu hafta Darıca Gençlerbirliği gibi çok önemli bir rakip karşısında pozisyon vermeden maçı tamamladık. Uzaktan atılan iki şutları dışında kalemize gelemediler. Biz üç net fırsat yakaladık ve son vuruşlarda başarılı olsaydık maçı kazanabilirdik. İyi oynadık ama yine üç puan alamadık. Bu maçta iki puan bıraktık” diye konuştu.

Öğrencilerinin ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştıklarının da altını çizen teknik patron Yaşar Güvenli, “Ligde 7 maçımız kaldı. Bu süreçte elimizden gelenin en iyisini yaparak ligde kalmak için sonuna kadar direneceğiz. Bir galibiyet tüm atmosferi değiştirecektir. Bu nedenle cumartesi günü oynayacağımız Elaziz Belediyespor maçı bizim adımıza çok önemli. Mutlak kazanmak istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..