REKLAMI GEÇ

YAŞAR GÜVENLİ ÖĞRENCİLERİNİ SUNİ ÇİME ALIŞTIRIYOR

YAŞAR GÜVENLİ ÖĞRENCİLERİNİ SUNİ ÇİME ALIŞTIRIYOR

Ligde Düzyurtspor’un konuğu olacak Denizli Büyükşehir Belediyespor’da teknik patron Güvenli öğrencilerini suni çime alıştırıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Şubat 2017 Çarşamba, 10:49

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta 14 puanla son sırada yer alan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da hava değişikliği yaşanıyor. İsmet Kamak’ın istifasından sonra göreve getirilen genç teknik direktör Yaşar Güvenli öğrencileri ile özel bir bağ kurmayı başardı.

Kırmızı beyazlıları bu sezon ligde tutmak için her avantajı kullanmak isteyen Güvenli hafta sonunda Düzyurtspor karşısında galibiyet hedefliyor.

Trabzon temsilcisinin maçlarını yaptığı Ahmet Suat Özyazıcı Stadı’nın suni çim zemine sahip olması kırmızı beyazlı teknik kurmayları da harekete geçirdi. Çalıştırıcı Yaşar Güvenli bugün ve yarınki antrenmanları4 suni zemine sahip olan Şirinköy Stadı’na aldı.

Daha önce çalışmalarını Doğan Seyfi Atlı ve Gümüşler sahalarında yürüten Denizli Büyükşehir Belediyespor bu sezon ilk kez suni çimde antrenman yapmış olacak.
Teknik Direktör Yaşar Güvenli denizlisporhaber.com’a yaptığı değerlendirmede, “Sezonun ikinci yarısında kurulmuş bir takıma sahibiz. Zamana ihtiyacımız var. Ama ligdeki kritik durumumuz nedeniyle her maçımız final havasında geçiyor. Elimizden geleni yapıyoruz. Sezon sonunda en iyi yerde olmak için çalışıyoruz” dedi.

Kırmızı beyazlılarda kart cezalısı stoper Gökhan ile sakatlığı bulunan orta saha oyuncusu Önder bu haftaki maçta görev alamayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..