REKLAMI GEÇ

YENİ KADRO KURULUYOR

YENİ KADRO KURULUYOR

Takımı dağıtan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da direksiyon Denizlispor yönetiminde. Yeşil siyahlı kurmaylar altyapı destekli yeni bir takım kuruyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 2 Ocak 2017 Pazartesi, 11:45

Bir süre önce Denizlispor ile birleşme kararı alan Denizli Büyükşehir Belediyespor’da önemli gelişmeler yaşanıyor. 11 Ocak’ta genel kurul yaparak resmen yönetiminin de değişeceği kırmızı beyazlı takım futbolcularının büyük bir bölümü ile vedalaştı.

Genel kurulda isim değişikliği de yapacak olan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nde kaleciler Hüseyin Altıntaş ve Amaç Ulaş Bayram’ın yanı sıra Hasan Demir ve Eren Kurtulmuş dışında oyuncu kalmadı.

Denizlispor’un pilot takımı olarak hizmet verecek olan yeni kulüp için transfer çalışmaları da başladı. Yeşil siyahlı kurmaylar altyapıdan 12 futbolcusunu bu kulübe kaydırmayı planlıyor.

Bir süredir elit grup adı altında özel bir çalışma programından geçen geleceğin yıldız adayı 6 futbolcunun da ligin ikinci yarısında 3. Lig’de forma giymesi bekleniyor. Öte yandan kırmızı beyazlı kulüp dış transferde 8 futbolcuya davet göndererek transfer çalışmasını başlattı. Denizlispor’da ise Cihan ve Taşkın gibi isimlerin takıma dönmesi ile birlikte kadro kalabalığı oluşturacak oyuncular da bu kulübe kaydırılacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..