REKLAMI GEÇ

YEŞİL BURSA 0 – DENİZLİ BBSK 1

YEŞİL BURSA 0 – DENİZLİ BBSK 1

Denizli Büyükşehir Belediyespor lige Yeşil Bursa galibiyeti ile başladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 7 Eylül 2014 Pazar, 19:19

Spor Toto 3. Lig 2. Grup’ta Denizli’yi temsil eden Denizli Büyükşehir Belediyespor ligin ilk haftasında Yeşil Bursa’nın konuğu oldu. Kartların havada uçtuğu karşılaşmanın ilk bölümü golsüz eşitlikle tamamlanırken, her iki takım da orta alanda yüksek mücadele ile oynadı. İkinci bölümde daha istekli görünen Denizli Büyükşehir Belediyespor, Süleyman Varlık ile 76. dakikada öne geçti. Bu dakikadan sonra daha agresif bir oyun ortaya koyan ev sahibinin çabaları sonuçsuz kaldı. Selcan 87. dakikada kırmızı kart görürken Denizli Büyükşehir Belediyespor bu galibiyetle lige üç puan alarak başlamış oldu.

YEŞİL BURSA 0 – DENİZLİ BBSK 1
STAT: Minareli Çavuş Spor Tesisleri
HAKEMLER: Ulaş Ayduran, Kürşathan Akın, Hasan Okan Baylan
YEŞİL BURSA: Sercan Şen, Mesut Özgür, Koray Öztürk (46′ Alican Özaltun), Kadir Turhan, Selcan Pekkanlı, Mert Ilıman, Ercan Göç, Mehmet Ayaz (65′ Mustafa Acun) Burak Aydın (80′ Tugay Meşekoparan) Metehan Bayrakçı, Yavuz Ayazoğlu
DENİZLİ BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Erman Öztürk, Süleyman Varlık, Ahmet Tüzün, Efşan Geçgin, Şahin Şafakoğlu, Mert Ege Özeren, Önder Akdağ (70′ Ramazan Aksoy) Uğur Ayhan (88′ Mehmet Mert Özkaptan) Rıdvan Aykan, İlker Avşar, Aziz Kızılgün (90′ İlyas Ekiz)
GOL: 76′ Süleyman Varlık (Denizli BBSK)
SARI KARTLAR: Metehan Bayrakçı, Ercan Göç (Yeşil Bursa) Ahmet Tüzün, İlker Avşar, Mert Ege Özeren, Şahin Şafakoğlu (Denizli BBSK)
KIRMIZI KART: 87′ Selcan Pekkanlı (Yeşil Bursa)

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..