REKLAMI GEÇ

Yine çok farklı başladı

Yine çok farklı başladı

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da ikinci kez direksiyona geçen İbrahim Çelik, bu kez farklı bir başlangıç yaptı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 5 Mart 2015 Perşembe, 12:08

Denizli Büyükşehir Belediyespor geçen hafta şok bir istifa ile çalkalandı. Teknik Direktör Selahattin Dinçel’in istifa kararının ardından takımın başına İbrahim Çelik getirildi. Teknik direktörlük kariyerinin henüz başlarında bulunan genç teknik adam geçen sezon da aynı kaderi yaşamıştı.

GEÇEN SEZON NASIL GÖREVE GELDİ?

Büyükşehir Belediyespor geçtiğimiz sezona deneyimli teknik adam Tahir Çopur ile başladı. Ligde 5. hafta geride kalırken Çopur zamansız bir ayrılık yaşadı ve takımı maç öncesinde bıraktı. Kırmızı beyazlı yönetim bu ani ayrılığın ardından eski teknik direktörlerinden Ali Yalçın ile masaya oturdu ve takımı ona teslim etti. 12. haftaya kadar takımın başında bulunan Ali Yalçın da uzun süre görevde kalamadı ve istifa etti. Başkan Ruşan Uzunoğlu bu kez yeni bir teknik direktör arayışı yerine bayrağı Zinnür Hoşsöz ile birlikte İbrahim Çelik’e teslim etti.

İLK MAÇINDA FARKLI KAYBETTİ
Teknik direktörlük kariyerinin ilk maçına geçen sezon 13. haftada Refahiyespor karşısında çıkan İbrahim Çelik bu maçta ağır bir yenilgi aldı. Doğan Seyfi Atlı Stadı’ndaki maçı konuk ekip 3-0 kazanırken Çelik’te kötü bir başlangıç yapmış oldu. Fakat ligin kalan bölümünde Çelik’in takımı fırtına gibi esti sonraki 7 hafta maç kaybetmedi. 22 haftada 32 puan toplayarak ligi 9. sırada tamamlayan İbrahim Çelik’in bu sezon takımın başında olmasına herkes kesin gözle bakıyordu ama öyle olmadı.

SEZONA DİNÇEL İLE BAŞLANDI
Bu sezon şampiyonluk hedefi ortaya koyan Denizli Büyükşehir Belediyespor göreve Selahattin Dinçel’i getirdi. Dinçel ile birlikte önemli galibiyetlerin altına imza atan kırmızı beyazlılar zirve yarışında Eyüpspor ile mücadele etti. İç sahadaki Eyüp beraberliği ardından Diyarbakır deplasmanında kaybedilen 3 puan zirve ile puan farkını 8’e çıkarınca Dinçel görevi bıraktı.

4-0 İLE GERİ DÖNDÜ
Bu sezon ilk kez 23. haftada takımın başında sahaya çıkan İbrahim Çelik, ilk sınavına Payas Belediye karşısında çıktı. Kırmızı beyazlılar rakibini 4-0 yenerken tam 9 net pozisyonu da harcadı. Çelik ikinci teknik direktörlük görevine ilkinden farklı olarak bu kez galibiyet ile başlamış oldu. Eyüpspor’un puan kaybettiği haftada zirve ile Büyükşehir arasında sadece 5 puan bulunuyor.

PUAN FARKI KAÇ OLURSA OLSUN
Zirve takibini sürdüren İbrahim Çelik’in takımı bu kez puan farkı kaç olursa olsun doğrudan ikinci lige çıkmanın hesaplarını yapıyor. İrahim Çelik ise; “Puan farkına ve sıralamaya çok fazla takılıp kalmıyoruz.  Benim için rakiplerimizden ziyade, bizim neler yapabileceğimiz önemli. Ligde kalan tüm maçlarımızda aynı ciddiyetle sahaya çıkacağız ” diyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

mehmet gençoğlu   -  Bağlantı 5 Mart 2015, 13:00

gelin denizli spor a destek verelim herşey güzel olsun. kaynaklar orada kullanılsın