REKLAMI GEÇ

Yok artık!

Yok artık!

Ligde kalma savaşı veren Denizli BBSK’nın gol sevinci sadece iki dakika sürüyor. Kırmızı beyazlılarda gol attıktan sonra gol yemek bir hastalığa dönüştü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 20 Şubat 2017 Pazartesi, 09:31

Spor Toto 3. Lig 3. Grup’ta mücadele eden Denizli Büyükşehir Belediyespor, kümede kalma savaşı veriyor. Kırmızı beyazlılar geride kalan 23 maçta sadece 15 puan toplayarak düşmenin en büyük adayları arasında yer aldı.

Sezon başından beri yaşanan teknik adam değişiklikleri ve devre arasında tüm takımın yeniden oluşturulması da bu başarısızlığın etkenleri arasında yer aldı.

Kırmızı beyazlılar tüm bunlara rağmen son dönemde tecrübesizliğinin de kurbanı oluyor.

İKİ DAKİKA SONRA GOL YİYORLAR
Genç ağırlıklı bir takım olan Denizli Büyükşehir Belediyespor ligde özellikle öne geçtikten sonra çok ciddi sıkıntılar yaşıyor.

Kırmızı beyazlılar ilk olarak devrenin ilk maçı olan Muğlaspor maçında bu sorunu yaşadı. Maçın 25’nci dakikasında Onur Deniz’in sayısı ile öne geçen Denizli BBSK, iki dakika sonra Emre Gemici’nin golüne engel olamadı ve bir puana razı oldu.

Aynı senaryo öncesi hafta Düzyurtspor maçında da yaşandı. Daha maçın 15’nci dakikasında Hakan Akman’ın sayısı ile öne geçen Denizli BBSK 18’de Miraç Acer’in golüne engel olamadı. Bu maç ise ev sahibi Düzyurtspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile sona erdi.

Kırmızı beyazlılar aynı senaryoyu hafta sonundaki Afjet Afyonspor maçında da yaşadı. Serkan’ın 34’ncü dakikada attığı gole konuk ekip 35’te Oltan ile yanıt verdi ve Denizli BBSK bu maçta da tek puan alabildi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..