REKLAMI GEÇ

Yönetim inançlı takım istekli

Yönetim inançlı takım istekli

Denizli Büyükşehir Belediyespor’da Beyhan Çalışkan’ın göreve gelmesi ile takım yeni bir hava yakaladı. Başkan Uzunoğlu ve yönetimi şimdilik durumdan memnun. Gözler hafta sonundaki Düzyurtspor maçında.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 29 Eylül 2016 Perşembe, 10:33

Teknik Direktör Bülent Demirkanlı yönetiminde üç maçta 1 puan alabilen Denizli Büyükşehir Belediyespor, göreve Beyhan Çalışkan’ın gelmesi ile yeni bir hava yakaladı.

Deplasmanda Bergama Belediyespor karşısında alınan 3-1’lik galibiyet takımı kendine getirirken, ortaya konan futbol ise yönetimi memnun etti.

Ev sahibi karşısında oyun ve pozisyon üstünlüğünü eline alan kırmızı beyazlılar özellikle topa sahip olma konusunda rakibine de ağır bir baskı yaptı.

Çalışkan’ın öğrencilerinin ortaya koyduğu performans kırımızı beyazlı yönetimin de sezon başında ortaya konan hedefleri tazelemesini sağladı.

29092016_ic1

BAŞKAN UZUNOĞLU: YENİ HOCA İLE HAVA YAKALADIK
Başkan Ruşan Uzunoğlu geride kalan dört haftaya ilişkin yaptığı değerlendirmede; “Bülent Demirkanlı hocamıza teşekkür ettik, ayrıldık.Biraz şanssızlıklar yaşadı. İstedikleri tam olarak sahaya yansımadı. Zaman zaman böyle durumlar olur. Beyhan Çalışkan hocamızın göreve gelmesi ile birlikte takım yeni bir başlangıç yapmış oldu. Özellikle üç hafta sonra gelen Bergama galibiyeti çok iyi geldi. Arkadaşlarımıza yeniden güven geldi. Bu hafta sonunda Düzyurtspor karşısında zor bir maç oynayacağız ama yenilmeyecek takım yoktur. Sahaya yenmek için çıkacağız. Teknik ekibimize ve futbolcularımıza güveniyoruz. Yeni hocamızla yakaladığımız havayı galibiyet serileri ile sürdürmek, üst sıralara tırmanmak istiyoruz” dedi.

29092016_ic2

TEKE: TAKIMIN OYUNUNDAN MEMNUNUM
Ligin ilk haftalarında bazı şanssızlıklar yaşadıklarını söyleyen Genel Kaptan Mehmet Teke ise geçen hafta alınan galibiyetin önemine dikkat çekerek, “İyi oyunculardan kurulu iyi bir takıma sahibiz. Sahada istediğimiz sonuçları alamıyorduk. Bergama karşısında alınan galibiyet hepimize çok iyi geldi. Bu galibiytin devamı gelecektir. Gidişattan memnunuz. Takımın çalışmalardaki isteği, maçlarda kazanmaya yönelik mücadelesi üst düzeyde. Galibiyet serileri ile yola devam etmeliyiz” diye konuştu.

29092016_ic3

ASBAŞKAN ÇELİK : DÜZYURT MAÇINI KAZANACAĞIZ
Ortaya konan futbolla daha çok umutlanan kırmızı beyazlı yönetimden Asbaşkan Akın Çelik ise “Bergama maçında ortaya konan futbol ve alınan skor bizleri fazlası ile memnun etti. Bu galibiyetin devamı gelecektir. Öncelikle kendi evimizdeki Düzyurtspor maçını kazanmak istiyoruz” dedi.
Diğer yandan kırmızı beyazlılar dünü çift antrenmanla geçirdi. Sakatlığı süren Hasan Demir’in düz koşu yaptığı çalışmada kırmızı beyazlı futbolcuların istekli oluşları göze çarptı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..