REKLAMI GEÇ

Çal Belediyespor kafilesine taşlı saldırı

Çal Belediyespor kafilesine taşlı saldırı

Serinhisar’da oynanan Serinhisarspor ile Çal Belediyespor karşılaşması sonrası olaylar çıktı. Çal Belediyesporlu futbolcular ile taraftarları taşıyan araçlara taşlı saldırı yapıldı. Olayda yaralanan olmazken, Çal kafilesi korku dolu anlar yaşadı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Ocak 2017 Pazar, 18:02

Denizli Süper Amatör Lig’de şampiyonluk mücadelesi veren Serinhisarspor ile Çal Belediyespor, bugün Serinhisar’da karşı karşıya geldi. Şampiyonluk yarışından kopmak istemeyen Serinhisarspor, tüm çabasına rağmen lidere boyun eğmekten kurtulamadı.

Çal Belediyespor’un 1-0 üstünlüğüyle biten 90 dakikanın ardından sahanın dışı karıştı. İddiaya göre, bazı Serinhisarspor taraftarları, karşılaşmayı izlemeye gelen konuk takımın taraftarlarına taş attı. Araya polisin girmesiyle olaylar daha fazla büyümeden önlendi.

serinhisar_olayli_mac-ic

Güvenli bir şekilde çıkış için ilçe stadından bir saat kadar bekletilen Çal Belediyesporlu futbolcular ve taraftarlar, daha sonra araçlara bindirilerek yola çıkarıldı. Ancak, yolda bir grup Serinhisarspor taraftarı, Çal Belediyesporlu futbolcuların bulunduğu aracı taşladı. Aracın camları kırılırken, futbolcular korku dolu anlar yaşadı.

serinhisar_olayli_mac-icc

Çal Belediyespor Kulübü Başkanı Adnan Tatar, yaşananların spora yakışmadığını belirterek, “Futbol, kitleleri birleştiren bir araçtır. Biz böyle gördük hep. Ancak bugün yaşadıklarımızdan büyük üzüntü duyduk. Aldığımız galibiyete sevinemedik” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..