REKLAMI GEÇ

1 milyon 300 bin lira ödendi, lisanslar çıktı

1 milyon 300 bin lira ödendi, lisanslar çıktı

Yeşil siyahlılar yöneticiler hariç son büyük borçlarını da ödedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 22 Ağustos 2014 Cuma, 14:23

Tekden Denizlispor’da bahar rüzgarı. Yeşil siyahlı yönetim büyük kısmı geçtiğimiz sezon forma giyen oyuncular olmak üzere alacakları için Türkiye Futbol Federasyonu’na başvuran ve lisans işlemlerini durduran futbolcu alacaklarını bugün ödeyerek lisans işlemlerini başlattı.

7,5 MİLYON LİRA ÖDEME YAPILDI
Tekden Denizlispor’da Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve yönetim kurulunun göreve gelişinden bu yana yapılan ödemeler toplamı 7,5 milyon lirayı buldu. yeşil siyahlılar ilk etapta CAS davalarını kazanmış olan eski yabancı futbolcularına ödeme gerçekleştirmişti. Ardından transfer ödemeleri ve takımda tutulan futbolcuların geçen sezondan kalan maç başı alacaklarının bir kısmı ödenmişti. Bu sırada bazı haciz işlemlerinin yanı sıra TFF’ye olan ödeme de gerçekleşmiş oldu.

MERSİN: SORUN YOK!
Tekden Denizlispor’da Başkan Yardımcısı Turgay Mersin eski futbolculara olan yaklaşık 1 milyon 300 bin liranın ödemenin gerçekleştirilerek lisans işlemlerinin önünü açıldığını duyurdu. Mersin, “Tekden Denizlispor yönetimi elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyor. Bu aşamada ciddi bir ödeme daha gerçekleştirdik ve futbolcularımızın lisanslarını çıkardık. Takım da lige en iyi şekilde hazırlanıyor. Hazırlık maçlarında alınan kötü sonuçlar kimsenin kafasını karıştırmasın. Bu maçlar lig için gösterge değil. Adana Demirspor maçı ile lige iyi bir başlangıç yapacağız. Yönetim üzerine düşeni yaptı. Artık top futbolcu ve teknik heyetimizde” dedi.

KİMLERİN LİSANSI ÇIKTI?
Tekden Denizlispor’da lisans işlemlerinin önünün açılmasından sonra kulüp 21 futbolcunun lisansını almayı başardı. Yeni sezonda profesyonel takım kadrosunda bulunan Alperen Babacan, Berat Jonathan Ustabaşı, Burak Karaduman, Bülent Ertuğrul, Cihan Özkaymak, Emrah Bozkurt, Erçağ Evirgen, Fatih Soyatik, Fatih Çakır, Iliyan Yordanov, İsmail Şahmalı, Kazım Sarı, Mehmet Cansın Çiçek, Mert Çakar, Mustafa Diler, Mustafa Keçeli, Ogün Karakaya, Onur Deniz Kurt, Ömer Alp Kulga, Şevki Çınar ve Veli Acar’ın lisanslandırma işlemleri sorunsuz olarak tamamlandı.

5 LİSANS BEKLEMEDE
Yeşil siyahlı kulüp anlaşmaya vardığı beş futbolcusunun daha lisans işlemleri için çalışmalarını sürdürüyor. Akhisar Belediye Gençlik ile karşılıklı sözleşme fesihlerinin asıllarını henüz alamayan Hakan Ateş ve Gökhan’ın bu evraklarını tamamlamalarının ardından lisansları çıkarılacak. Başkan Danışmanı Mehmet Ekizler bu futbolcuların evraklarının ellerine ulaştığını işlemlerin bitirileceğini söyledi. Bulgar oyuncular Andonov ve Genkov ile Azeri futbolcu Rail Malikov’un lisanslarının ise evraklarındaki tercüme işlemlerinin yapılmasından sonra gerçekleşeceğini söyledi. Ekizler, “Her şey yolunda. Sorun yaşamıyoruz” dedi. Yeşil siyahlılar bu oyuncularla birlikte 26 futbolcusuna lisans çıkarmış olacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

HALİL   -  Bağlantı 22 Ağustos 2014, 18:25

İnşallah Allah ın izni ile bu sene süper lige çıkacağız. Biz Denizli halkından da tam destek. Haydi Denizli…