REKLAMI GEÇ

12. adama büyük görev

12. adama büyük görev

Tekden Denizlispor Başkanı Kıbrıslıoğlu taraftarlara seslenerek, “Siz olmadan maçın tadı olmaz” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 12 Eylül 2014 Cuma, 15:02

Sezon başında uygulamaya konan passolig karta başvuruların sınırlı düzeyde olması Tekden Denizlispor yönetimini de harekete geçirdi. Şu ana kadar sadece bin başvuru aldıklarını hatırlatan Başkan Kıbrıslıoğlu taraftarlara çağrıda bulundu.
TEK EKSİK TARAFTAR
Tekden Denizlisporlu taraftarların uzun süredir iyi bir takım kurulması talebi olduğunu hatırlatan Başkan Kıbrıslıoğlu, “Taraftarlara sesleniyorum; iyi bir takım istiyordunuz kurduk. Her şey mükemmel durumda. Tek eksiğimiz 12. adam. Futbol taraftarsız tatsız. Taraftar desteği olmadan başarı beklenemez. Benim taraftarlara çağrım kartlarını alsınlar” dedi.

ÖNEMLİ BİR KAYNAK
Kart sahibi olmayanların stada alınmayacağının altını çizen Başkan Kıbrıslıoğlu, “Bu bizim için çok önemli bir gelir kaynağı. Taraftarlarımız kartlarını stat gişelerinden alabilirler. Maç günü kart satışı gerçekleşmeyecek. En geç yarına kadar herkesin kartlarını almasını bekliyoruz” diye konuştu.

12092014_passo_ic

SATIŞLAR DÜŞÜK
Asbaşkan Bilal Gören şu ana kadar gerçekleşen satışların düşük olduğunu belirterek, “Şu ana kadar aldığımız başvuru yetersiz. Taraftar bizim en büyük eksiğimiz” diye konuştu. Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ve Gören bir süre passolig kart satışı yapan gişe görevlileri ile sohbet etti, satışlara ilişkin bilgi aldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

alicnkya   -  Bağlantı 13 Eylül 2014, 10:53

bankaya dedim açıklarmısınız bu 15 tl nereye gidiyor diye açıklamadı sesim duyulsun artık lütfen bu 15 tl şehrimin takımına mı gidecek yoksa bankaya mı? bankaya neden gidecek? biz bilet alırken neden bankayı kazandıralım? ben bu yüzden almıyorum

ahmet albaş   -  Bağlantı 13 Eylül 2014, 10:07

BAŞKANIM 2.LİGDE MAÇ İZLEMEK ZORUMUZA GİDİYOR ONUN İÇİN MAÇLARA GELMİYORUZ İNŞALLAH SÜPER LİGE ÇIKINCA MAÇLARA GELECEĞİZ ŞİMDİDEN POSOLİG KARTI ALSAK BİR İŞİMİZİ YARAMAZKİ BİZ TARAFTARLARA AF EDİNİZ ÇÜNKÜ 2.LİGDE MAÇ İZLEMEK ÖLÜM OLURSA SÜPER LİG OLS