REKLAMI GEÇ

13 FUTBOLCU GİDİYOR

13 FUTBOLCU GİDİYOR

Denizlispor ligde kalmayı büyük ölçüde garantiledi. Bu kez takımdan gidecek oyuncular gündemde. Yeşil siyahlılar bu yılki kadrosundan 13 futbolcusunu kaybedecek.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 1 Mayıs 2018 Salı, 10:14

Spor Toto 1. Lig’de 33 haftada Gaziantepspor’u 5-0 yenen Denizlispor, rakibi Samsunspor’un Giresunspor deplasmanında kaybetmesi ile ligde kaldığını büyük ölçüde ilan etti. Yeşil siyahlıların Samsun’un gerisinde kalabilmesi için kırmızı beyazlı kulübün son hafta hem 3 puan farkı hem de 11 averajı eritmesi gerekiyor. Yeşil siyahlı camia ligde kaldığını ilen ederken takımda yaprak dökümü de gündemde.

Sezona transfer yasağı ile başlayan yeşil siyahlılar sözleşmesi sona eren pek çok oyuncusu ile sezon sonuna kadar anlaşmıştı. Devre arasında takıma dahil olan futbolcuların bir kısmı da mukavelelerini sezon sonuna kadar yapmıştı. Denizlispor’da kritik isimlerin sözleşmesi Boluspor maçının ardından sona erecek.

İŞTE SÖZLEŞMESİ BİTENLER
Yeşil siyahlıların sezon başında Akhisar’a kaptırdığı fakat devre arasında kiraladığı Alperen Babacan’ın kiralama dönemi sona eriyor. Yine devre arasında Alanya’dan gelen Lazic, Hasan Kılıç, Aissati ve Eze’nin de sözleşmeleri doluyor.

Yeşil siyahlı takımda sezon başından bu yana ter döken Barış Örücü, Berkan Afşarlı, Burak Atıparmak, Cenk Güvenç, Kappel, Taşkın İlter ve Veli Acar’ın da sözleşmeleri sezon sonu bitiyor. Devre arasında kadro dışı kalan Ömer Alp Kulga ile ikinci yarıda kadrodan çıkarılan ve Altınordu ile anlaştığı konuşulan Hüseyin Atakan Üner de sözleşmesi sona eren futbolcular.

İŞTE TAKIMDA KALANLAR
Yeşil siyahlı takımda bu sezon görev alan oyuncular içinde sözleşmesi sürenler ise şöyle: Asil Kaan Güler, Canberk Aydın, Cihan Özkaymak, İsmail Haktan Odabaşı, Kerem Can Akyüz, Mehmet Akyüz, Tahacan Velioğlu, Zeki Ayvaz ve Ziya Alkurt

TEKNİK DİREKTÖR TEKKE’DE GİDİYOR
Denizlispor’da sözleşmesi sezon sonunda sona erecek bir diğer isim de Teknik Direktör Fatih Tekke. Ligde son 13 maç kala takımın başına gelen genç teknik adam kötü dönemde müthiş bir başlangıç yaparak takımın ligde kalmasında en büyük pay sahibi olmuştu. GiresUN, Ümraniye ve Gazişehir galibiyetleri ile Horozu lige ortak eden Tekke geldiğinden bu yana 21 puan topladı. Tekke ile anlaşılamaması durumunda yeni sezonda takımın başında başka bir teknik direkör olabilir. Buna karşın Denizlispor taraftarlarının çok sevdiği Fatih Tekke’nin tribünlerdeki lakabı ise ‘Fatih Sultan Tekke’…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..