REKLAMI GEÇ

2. BAŞKAN ÜSTEK: İYİ YERLERE GELECEĞİZ

2. BAŞKAN ÜSTEK: İYİ YERLERE GELECEĞİZ

Denizlispor’da alınan Göztepe galibiyeti yönetimin de inancını artırdı. 2. Başkan Üstek, yeşil siyahlıların sezon sonunda çok daha iyi yerlerde olacağını söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Ocak 2017 Pazartesi, 11:51

TFF 1. Lig’de Eskişehir, Giresunspor ve Göztepe’yi art arda devirerek bir anda sıralamada 24 puanla yedinciliğe yerleşen Denizlispor’da deneyimli futbol adamı Mustafa Üstek hedeflerinin daha da üst sıralar olduğunu söyledi.

Göztepe karşısında alınan 4-2’lik galibiyetin önemine değinen Üstek; “Ligde istikrarlı bir gidişi yakalayamamıştık. İlk yarının son iki maçında Eskişehir’i deplasmanda Giresunspor’u da Denizli’de yendikten sonra ilk kez iki maç üst üste kazanmıştık ki lige ara verilmişti. Bizin gibi yükselişe geçmiş takımlar için devre arasının gelişi zamansız olsa da iyi bir hazırlık dönemi geçirdik ve kaldığımız yerden lige başladık. Göztepe karşısında ortaya konan futbol, alınan net galibiyet Denizlispor’un hedefini de gösteriyor. Bugün zirvenin ilk dördünde yer alan takımların üçüncü yenmiş biri ile berabere kalmış bir takımın çok daha yukarılarda olması gerekirdi. İyi bir takıma sahibiz. Zamanla oyunumuz daha da oturacak ve en kötü play-off hattı içindeki yerimizi alacağız” dedi.

Göztepe karşısında ortaya konan futbol için teknik ekip ve futbolcuları kutlayan Üstek, “Bu takım istesin ligde her takımı rahatlıkla yener. Yeter ki maç motivasyonu üst düzeyde olsun” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..