REKLAMI GEÇ

54 DOSYA SORUNSUZ ÇÖZÜLDÜ

54 DOSYA SORUNSUZ ÇÖZÜLDÜ

Denizlispor yönetimi, Ulusal Kulüp Lisansı için gerekli mali kriterler dosyasını tamamlayarak TFF’ye sundu. Yeşil siyahlı kurmaylar 54 dosya sorununu giderdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 19 Eylül 2018 Çarşamba, 09:17

Denizlispor, Ulusal Kulüp Lisansı konusunda attığı adımların meyvesini aldı. Başvuruların son gününde Türkiye Futbol Federasyonu’na mali kriter dosyasını sunan Denizlispor, puan silme cezası almaktan da kurtuldu.

türkiye Futbol Federasyonu, Ulusal Kulüp Lisansı verdiği kulüplerin eski teknik adam ve futbolcularının yanı sıra personeliyle de anlaşmasını şart koşuyor.

Bu aşamada Denizlispor Kulübü 54 sorunlu dosyasında alacaklılar ile anlaşma yaparak sorunu giderdi. Sorunlu alacaklılarla anlaşma sağlamak üzere Başkan Mustafa Üstek ve yardımcısı Taner Atilla uzun bir süredir uğraş veriyordu. Yeşil siyahlı kulüp evraklarını tamamlayıp TFF’ye başvurduktan sonra bir açıklama yaparak, “Kulübümüzden alacakları bulunmasına rağmen bizimle anlaşma yoluna giderek kulübümüzün puan cezası almasına engel olan tüm eski futbolcu, hoca ve personellerimize teşekkürü bir borç biliriz” dedi.

BAKAN ZEYBEKCİ’DEN 100 BİN LİRA
Yeşil siyahlıların mali kriterler dosyasını tamamlamasında kentin ileri gelenlerinin büyük katkıları oldu. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Hasan Karahan ve Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan sorunun giderilmesi için tüm imkanlarını seferber etti. Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci şahsi olarak kulübe bu aşamada 100 bin lira bağışladı. Bazı sivil toplum kuruluşları da ciddi katkı sağladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..