REKLAMI GEÇ

7 FUTBOLCU İMZA ATTI

7 FUTBOLCU İMZA ATTI

Denizlispor’da iç transfer görüşmeleri sonuçlanıyor. Başkan Mustafa Üstek 7 futbolcu ile anlaştı. Futbolculardan bir kısmı hem geçen sezonun alacaklarını tahsil etti hem de peşinat aldı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mayıs 2017 Salı, 12:09

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek kesenin ağzını açtı, futbolcuların ödemelerini gerçekleştirdi. Yaklaşık üç haftadır devam eden transfer görüşmelerinden de sonuç alınmaya başlandı. Yeşil siyahlılarda 7 futbolcu ile sözleşme imzalandı.

Üstek’in önderliğindeki transfer komitesi Ziya Alkurt, Zeki Ayvaz, Taha Can Velioğlu, Asil Kaan Güler, Cihan Özkaymak, Moritz ve Yasin Ozan ile resmi anlaşma yaptı. Başkan Üstek bu futbolcular ile ikişer yıllık sözleşme imzaladıklarını açıkladı. Anlaşılan futbolcuların bir kısmına geçen sezondan kalan alacakların tamamı ve peşinatları ödendi. Diğer futbolculara da ödemelerinin kısa süre içinde yapılması bekleniyor.

Denizlispor’da iç transfer görüşmeleri sürüyor. Sözleşmesi sona eren futbolcularla masaya oturan transfer komitesi Cenk ve Barış’la görüşmeleri sürdürüyor.

Kadroyu korumak istediklerini söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “İyi oyunculardan kurulu bir takıma sahibiz. Geçen sezon yaşadığımız bazı talihsizlikler ligi daha üst sıralarda bitirmemize engel oldu. Takımın iskeletini korumayı planlıyoruz. Aynı kadro bu ligde çok daha başarılı olacaktır. Görüşmelerimiz sürüyor” diye konuştu.

Sözleşmesi sürdüğü halde yeniden mukavele yapan Cihan için ayrı bir parantez açan Başkan Üstek,  “Cihan Denizlimizin evladı. Bu takımla artık adı özdeşleşti. Sözleşme imzalamış olmasına rağmen talebimizi tereddütsüz yerine getirdi. Ne kadar karakterli bir futbolcu olduğunu çok iyi biliyoruz. Planladığımız bütçeye sadık kalmak istiyoruz. Önemli olan sezon içinde ödemeleri aksatmadan, bu konuda hiçbir sorun yaşamadan yolumuza devam etmek. Biz yeni sezonda futbolcuların maçlardan başka bir şey düşünmelerini istemiyoruz. Takım için en uygun koşulları oluşturup onların başarılı olmalarını sağlamak niyetindeyiz. Bu süreçte bizlere büyük destek olan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan’a da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..