REKLAMI GEÇ

8 futbolcu görüşme odasına çağırıldı

8 futbolcu görüşme odasına çağırıldı

Dimov kaynaklı transfer yasağını kaldıramayan Denizlispor yönetimi gelecek sezon başında da devam eden uygulama nedeniyle tedbir almaya çalışıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2017 Cuma, 09:28

Denizlispor’un eski futbolcusu Dimov’un getirdiği iki dönem transfer yasağı yeşil siyahlı yönetimi harekete geçirdi.

Futbolcunun yaklaşık 200 bin liralık ödemesi yapılmadığı için devre arasında transferi açıp takviye yapamayan Horozlar, aynı sorunu sezon başında bir kez daha yaşayacak.

FİFA’dan iki dönem yasak alan yeşil siyahlılar bir transfer dönemi için cezasını çekse de önümüzdeki sezonun başında aynı yasağın sürmesi durumu var.

8 FUTBOLCU İLE GÖRÜŞÜLÜYOR
Yeşil siyahlı yönetim transferi açmak için bir yandan FİFA nezdinde girişimlerde bulunurken diğer yandan da işi sağlama alıp iç transferi bitirmek istiyor. Kadrosundaki futbolcuların 8’i ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan yeşil siyahlı kurmaylar bu futbolcular ile masaya oturarak sözleşme uzatmak istiyor.

İŞTE O İSİMLER
Yeşil siyahlıların sözleşme uzatmayı planladığı isimler arasında Başakşehir, Trabzonspor ve Antalyaspor’un kıskacındaki defans oyuncusu Alperen Babacan, yine süper lig kulüplerinin takibindeki defans oyuncusu Cenk, TFF 1. Lig’de hemen her kulübün yakından ilgilendiği orta sahanın dinamoları Anıl ve Barış Örücü, bu sezon gösterdikleri çıkış ile pek çok takımın ilgisini çeken kanat oyuncuları Ziya, Kerem Can ve forvette Yasin Ozan’ın yanı sıra bir de Sankoh bulunuyor.

FIRAT: HEPSİ İLE GÖRÜŞECEĞİZX
Futbolcular ile şimdiye kadar ön görüşme gerçekleştiren yeşil siyahlılarda Profesyonel Şube Sorumlusu Ali Fırat; “Biz transfer yasağını kaldıracağımıza inanıyoruz. Buna karşın tedbirli davranmak istiyoruz. Sözleşmesini uzatmak istediğimiz futbolcularımız var. Onların performanslarından memnunuz. Takım uyumunu bozmak istemiyoruz. Gelecek sezon takım içindeki uyumu bozmazsak şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağımızı biliyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..