REKLAMI GEÇ

90+5’te cezalı duruma düştü

90+5’te cezalı duruma düştü

Ligde zor günler geçiren Denizlispor, Karşıyaka maçı öncesi iki futbolcusunu daha kaybetti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 20 Nisan 2015 Pazartesi, 11:08

PTT 1.Lig’de istediği çıkışı bir türlü yakalayamayan ve düşme hattında kalmayı sürdüren Denizlispor, Elazığspor karşısında öne geçtiği maçta fırsat teperek üç puanı elinin tersiyle itti. Yeşil siyahlıların bu maçta tek kaybı üç puan olmadı.

11 DAKİKADA 2 SARI KART
Karşılaşmanın ilk yarısında 11 dakika içinde iki sarı kart gören Mert Çakar hem takımını maçın kalan bölümünde yalnız bıraktı hem de Karşıyaka maçında cezalı duruma düştü. Mert’in ilk sarı kartı gördüğü pozisyonda hakemin kararı ise ağır olarak nitelendirildi.

90+5’TE SARI KART MI OLUR?
Yeşil siyahlılarda oyuna sonradan giren Emrah Bozkurt ise maçın bitiş düdüğünün ardından hakeme itirazı nedeniyle sarı kart gördü. Hakemin raporuna 90+5 olarak yazdığı bu sarı kart Emrah Bozkurt’u cezalı duruma düşürerek Karşıyaka maçında görev almasını engelledi. Denizlispor’da Cem Tosun, Bülent Ertuğrul ve Burak Karaduman’ın da sakatlıkları nedeniyle Karşıyaka maçında görev alması beklenmiyor.

DEPLASMAN MASRAFLARI KÖMÜRCÜOĞLU’NDAN
Diğer yandan yeşil siyahlıların Elazığspor deplasmanı masrafını yönetici İlker Kömürcüoğlu üstlendi. Genç işadamı yeşil siyahlı yönetimdeki bir geleneği sürdürerek takımın yol ve konaklama giderlerinin tamamını karşıladı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..