REKLAMI GEÇ

AĞANIN ELİ TUTULMAZ!

AĞANIN ELİ TUTULMAZ!

Denizlispor’da devre arası transferin bütçesi belirlendi. Sezon başından bu yana 9,5 milyon lira cebinden veren Başkan Mustafa Üstek 2,5 milyon daha vereceğini açıkladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 7 Aralık 2017 Perşembe, 10:45

Denizlispor’da devre arası yapılacak transferler ve takımdan gönderilecekler ağır ağır kesinleşiyor. Şimdiden transfer çalışmalarına başlayan yönetim Ocak dönemi için bütçesini de belirledi. Başkan Mustafa Üstek yine elini cebine atıyor.

9,5 MİLYON VERMİŞTİ
Geçen sezonun son döneminde kulübü devralan ve gelir gelmez futbolcuların biriken primlerini ödeyen Başkan Mustafa Üstek, geçen hafta bir televizyon programında Denizlispor için cebinden çıkan paranın 9,5 milyon lira olduğunu açıklamıştı. Başkan Üstek dün akşam DRT TV’nin yayınında ise cebinden 2,5 milyon lira daha çıkacağını duyurdu.

TRANSFER BÜTÇESİ 7,5 MİLYON LİRA
Yeşil siyahlı yönetim ara transfer döneminde 7,5 milyon liralık bütçe belirledi. Teknik Direktör Reha Erginer’in raporu doğrultusunda pek çok bölgeye nokta transfer ve takviyeler yapacak Denizlisporlu kurmaylar, hem mevcut futbolcuların alacakları, hem transfer yasağına neden olacak ödemeler hem de yeni alınacak futbolculara ödenecek peşinatları büyük ölçüde hazırladı.

KİMLER NE KADAR VERECEK?
Denizlispor’da Başkan Üstek bu bütçenin 2,5 milyon liralık kısmını kendi cebinden ödeyecek.Bu güne kadar 9,5 milyon lira veren Başkan Üstek bu ödeme ile birlikte şahsi olarak 12 milyon lira harcamış olacak. Bütçenin 2,5 milyon liralık kısmı ise yönetimin kalanı tarafından karşılanacak. Sezon başında bağışlar hariç toplamda 2,5 milyon lira veren ve temlik alan yöneticiler bu süreçte temliklerini bir yıl daha öteleyecek. Yeşil siyahlı kulüp bütçenin 500 bin liralık kısmını reklam ve sponsorluk gelirlerinden kalan kısmını da kentin büyüklerinden sağlayacak.

TRANSFER ÇALIŞMALARI BAŞLADI
Yeşil siyahlı kurmaylar Başkan Mustafa Üstek önderliğinde transfer harekatını da başlattı. Şimdiden bazı futbolcular ve kulüpleri ile temasa geçildiği belirtiliyor. Ara transfer dönemi ile birlikte hangi mevkilere takviye yapılacağı ise kesinleşecek. Teknik Direktör Reha Erginer’in raporu doğrultusunda yeşil siyahlı kadro daha da güçlenecek.

BAŞKAN ÜSTEK: KENDİ AYAKLARIMIZ ÜZERİNDE DURMALIYIZ
Ligin ilk yarısında şimdilik beklenen performansı gösteremeyen Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek yeşil siyahlı kulübün rakiplerin puan silme cezaları nedeniyle değil kendi başarıları sayesinde ligde iyi bir yerde olması gerektiğini söyledi. “Kendi ayaklarımız üzerinde durmalıyız” diyen Başkan Üstek, “Ligdeki sıralamada istediğimiz noktalara gelemedik. Bir takım şanssızlıklar yaşadık. Kadro derinliğimizin olmaması da bu tabloda etken oldu. Sezon başında transfer yasağımız olması nedeniyle takıma takviye yapamadık. Hatta takımdan ayrılanlar oldu. Devre arasında kadro zenginliğini sağlayacağız. Nokta transferlerle sadece bu sezon değil gelecekte de Denizlispor’a hizmet edecek iyi futbolcular transfer edeceğiz. Diğer takımların puan silme cezaları sayesinde değil kendi başarılarımızla ligde iyi bir yerde olmak istiyoruz. Kendi ayaklarımız üzerinde durmak zorundayız” diye konuştu.

GELECEK YIL HEDEF KOYARIZ
Yeni takviyelerle birlikte güçlenecek Denizlispor kadrosunun gelecek yıl hedef ortaya koymak için bahanesi kalmayacağını da söyleyen Başkan Üstek, “Ciddi sıkıntılar yaşadık. Yönetim olarak önemli fedakarlıklar yaptık. Ama özellikle mali tablo başta olmak üzere işleri yoluna koyuyoruz. Denizlispor daha iyiye doğru gidiyor. Devre arasında yapacağımız takviyelerin ardından sezon sonunda bir kez daha oturup durumumuzu değerlendireceğiz. O takımın üzerine takviyelerle hedef koyacak noktaya gelmek istiyoruz” dedi

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..