REKLAMI GEÇ

AĞLATAN ZAFER

AĞLATAN ZAFER

Denizlisporlular için dünkü maçın ilk ve son 15 dakikalık bölümleri geçmek bilmedi. Tribünde yöneticiler gözyaşlarına hakim olamadı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 10:45

Denizlispor dün Samsun’da tarihi bir geri dönüşle bir puanı çıkardı, ligde kalma yolunda rakibini ateşe attı. Samsun’da tüm şehir seferberlik ilan ederek stadı doldururken, takım kentin her kesiminden destek aldı. Fakat Denizlispor cephesinde ise durum bambaşkaydı.

Yeşil siyahlıları maçta sadece 4 yönetici destekledi. Başkan Yardımcısı Taner Atilla ile asbaşkanlar Ali Fırat, Necip İRdem ve Muhammet Kaya takıma destek olmak için Samsun’a gitti.

Maçın ilk 15 dakikalık bölümü herkes için zor geçti. Samsunspor’un gelen iki golü Denizlisporlu yöneticileri adeta şoke etti. Daha sonra oyuna ağırlığını koyan yeşil siyahlı takım 75’nci dakikada durumu eşitledi. Bu dakikadan sonra beraberliğin de yettiği Denizlispor için dakikalar geçmek bilmedi. Hem kalesinde pozisyon veren hem de çok net fırsatları harcayan yeşil siyahlı takım tribündeki yöneticileri adeta ağlattı. Özellikle maçın son dakikaları ve uzatma bölümünde ev sahibi takım gol için yüklenirken yeşil siyahlı yöneticiler bu strese dayanamadı. Bazı yöneticilerin gözyaşlarını tutamadığı görüldü. Maçın bitiş düdüğü ile birlikte Denizlisporlu yöneticiler bu kez sevinç gözyaşları döktü.
Maç sonunda yöneticiler yorumcu Hayri Ülgen’le hatıra fotoğrafı çektirdi.
Diğer yandan rahatsızlığı nedeniyle takımın başında olamayan Başkan Mustafa Üstek de kritik maçı televizyondan takip etti. Üstek’ de maçın son dakikalarındaki strese dayanamadığını söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..