REKLAMI GEÇ

AHMET SELVİ: DENİZLİSPOR’U HER YERDE SAVUNACAĞIZ

AHMET SELVİ: DENİZLİSPOR’U HER YERDE SAVUNACAĞIZ

Manisaspor maçında hem protokol tribününde hem de stat çıkışında saldırılara maruz kalan Selvi, “Denizlispor’un hakkını her yerde savunacağız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 18 Ekim 2017 Çarşamba, 10:25

Denizlispor’un Manisaspor ile oynadığı olaylı lig maçının yankıları sürüyor. Protokol tribününde saldırılara maruz kalan ayrıca maçın ardından stat çıkışında da taraftar ve yöneticilerin tacizlerine uğrayan Denizlispor Başkan Yardımcısı Ahmet Selvi açıklamalarda bulundu.

Sporun dostluk ve kardeşlik olduğunu hatırlatan Selvi, “Manisa’da yaşadıklarımız kabul edilemez. Önce bir kaç taraftarın küfürlerine maruz kaldık. Daha sonra protokol tribünündeki kişiler de bu taraftarlara destek verdi.  Bu durum bizi üzdü. ‘Biz Manisalıyız’ diyorlar. Biz de Afrikalı değiliz. Denizlispor ve Denizli’yi her koşulda her yerde savunacağız. Yönetici arkadaşımızın aracının lastikleri kesildi. Taraftarlarımız saldırıya uğradı. Özel otomobili ile gelen Denizlili taraftarların araçları taşlandı, maddi zarar verildi. Bunlar için bir özür beklerken yapılan açıklamaları üzüntüyle öğrendim. Bu davranış Manisa şehrine yakışmadı” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..