REKLAMI GEÇ

Akil alarm!

Akil alarm!

Kıbrıslıoğlu’nun istifa kararından yönetiminin de haberi olmadı. Bunalan Başkan topu Akillere attı: Gelin siz yapın!

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 19 Mayıs 2015 Salı, 15:18

Denizlispor, Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun istifası ile kaynıyor. ‘Bıçak kemiğe dayandı’ diyen Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu istifa resti ile Akillerin karşısına çıktı. İşte kulislerde konuşulanlar.
KİMSEYE BEYAN VERMEDİ
Denizlispor başkanı sessizce aldığı istifa kararından sonra kimseye doyurucu bir açıklamada bulunmadı. Tüm habercilerin peşinde olduğu Kıbrıslıoğlu beyanda bulunmadı ama yakın çevresine; “Sokağa çıkamaz durumdayım. Yoruldum, sağlığım bozuldu. Bu işler kolay değil. Para yok. Yalnız bırakıldım” dedi.

YÖNETİMİN HABERİ OLMADI
Başkan Kıbrıslıoğlu’nun istifa kararını yönetim de herkes gibi sonradan öğrendi. Yeşil siyahlı başkan kararını tek başına alırken bir tek Akil Heyet ile paylaştı. Kıbrıslıoğlu’nun Akillere şikayetlerini sıraladığı ve ‘gelin siz yapın” dediği öğrenildi.
DESTEK GELMEDİ
Başkan Kıbrıslıoğlu’nun son dönemde özellikle maddi konularda yalnız bırakıldığı kaydediliyor. Yeşil siyahlı kulübün yerel yönetimler tarafından karşılanan kamu borçları taksitlerinin de yine kulübe yıkıldığı, fedakarlık yapan yönetimin ise tüm kaynaklarını kullandığı kaydedildi.

BÜYÜK ZİRVE BUGÜN
Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu ile Akil Heyetinin başı Abdülkadir Uslu’nun bugün bir araya geleceği öğrenildi. Uslu’nun Kıbrıslıoğlu’nu istifadan vazgeçirmek istediği bu nedenle yüz yüze bir görüşme yapacakları belirtiliyor.

MAÇA BİLE GELMEDİLER
Denizlispor’a her fırsatta destek olduğunu söyleyen Akiller, hem kolejin satışına ilişkin basın toplantısını ertelemiş hem de sezonun en kritik maçı olan Manisaspor karşılaşmasında takımı yalnız bırakmıştı. Bu maça Bakan Nihat Zeybekci ve Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan da gelmemişti.  Yeşil siyahlı yöneticilerin özellikle Akilleri kastederek bu maçtan sonra, “Yardımcı olmuyorlar bari en azından maça gelerek yanımızda olduklarını hissettirselerdi” diye sitem ettiği biliniyor.

ALTIPARMAK’IN İSTİFA KOZU
Şemikler’de ise istifanın yankıları farklı oldu. Ligde kalma savaşında son virajda olan yeşil siyahlılarda Teknik Direktör Mehmet Altıparmak futbolcularının maç konsantrasyonlarının önüne başka bir konunun geçmesini istemiyor. Yeşil siyahlı futbolcuların çok sevdiği Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu’nun istifa kararının olumsuz etki yapma olasılığına karşın Altıparmak bu durumu bir motivasyon aracı olarak da kullanabilir.

TAKIM BUGÜN TOPLANIYOR
İstifa kararının dışında morali gayet yüksek olan Denizlispor bu akşam top başı yapacak ve haftanın ilk antrenmanına çıkacak. Sezonu kapatan Burak Karaduman’ın dışında kart cezalısı Serkan Atak da takımdaki yerini alamayacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

Volkan   -  Bağlantı 19 Mayıs 2015, 18:21

Akiller heyetinin sadece adı var.Özcan Bizati olayından sonra DENİZLİSPORa olan destek kesilmiştir.Sandık geliyor sandık.DENİZLİ halkı hesabı 7 Haziranda kesecek,az kaldı.DENİZLİSPORa destek vermeyenler dersini alacak…