REKLAMI GEÇ

AKYÜZ’DEN TRIPLE DOUBLE

AKYÜZ’DEN TRIPLE DOUBLE

Sezonun ilk yarısında Yasin Ozan’ın formsuzluğu nedeniyle saç baş yolan Denizlispor taraftarı usta ayak Mehmet Akyüz’ün sahne alması ile rahatlatı. Sosyal medya Akyüz’e düzülen methiyelerle coştu.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Nisan 2018 Pazartesi, 11:08

Denizlispor’a sezonun ikinci yarısında dahil olan Mehmet Akyüz takımın skor yükünü çekiyor. Sezonun ilk bölümünde zorunlu forvet Yasin Ozan ise saç baş yolan yeşil siyahlı taraftar Akyüz’ün sahne alması ile rahatladı.

Giresunspor’dan takıma katılan deneyimli açılışı Gazişehir deplasmanında yaptı. Bu maçta iki golden birden atan Mehmet Akyüz 2-0 kazanılan maçın baş kahramanlarından oldu. Daha sonra görev aldığı maçlarda etkili oyunu ile dikkat çeken futbolcu Adana Demirspor, Altınordu, Ankaragücü ve Samsunspor maçlarında da fileleri havalandırmayı bildi. Denizlispor forması ile Gazişehir, BB Erzurumspor ve Samsunspor maçlarında ikişer gol atan futbolcu tripple double yapmış oldu.

Kritik Samsunspor maçında oyuna sonradan girmesine rağmen iki gol atarak yeşil siyahlılara hayat veren futbolcu Denizlispor’daki gol sayısını 9’a çıkarırken sezonun ilk yarısında Giresun forması ile de 4 gol atmıştı. Futbolcunun toplam gol sayısı 13 oldu.

Diğer yandan Denizlispor’un bu sezon gol yükünü çeken isimlerden Zİya Alkurt ve Kappel 6’şar, Barış Örücü ise 5 gol attı. Denizlispor’da Berkan Afşarlı, 3. Hasan Kılıç ve Cihan Özkaymak 2, Hüseyin Atakan Üner, Kerem Can Akyüz ve Cenk Güvenç de birer gol attı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

horozum benim   -  Bağlantı 24 Nisan 2018, 10:20

Hocanın Mehmet Akyüz ile ne sorunu var anlamıyorum. Listeye önce o yazılır geri kalan 10 kişi sonra belirlenir. Şimdi bu seviyedeysek hepsini Akyüz kardeşime borçluyuz… Kapel ve Assiati’nin bencillikleri olmasa ve Mehmet Akyüz’ü görseler galiptik..

sersem   -  Bağlantı 23 Nisan 2018, 16:10

fatih tekkeye trabzon yolu göründü