REKLAMI GEÇ

Ali İpek çok sert konuştu

Ali İpek çok sert konuştu

Fısıltı gazetelerine sığınanlar karşıma çıksın…

/ DENİZLİSPORHABER / 4 Şubat 2014 Salı, 14:27

SELAMİ AYDIN / Milliyetçi Hareket Partisi Denizli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ali İpek, gündemi değerlendirmek üzere bir basın toplantısı düzenledi. İpek’in toplantısında en dikkat çekici bölüm ise geçmişte başkanlığını da yaptığı Denizlispor ile ilgili olan bölümdü. İpek hakkında aslı olmayan iddialar ortaya atıldığını ve bunların fısıltı gazetelerinde yayıldığını söyleyerek sert çıktı.

KASAP ET VERMİYORDU
İpek özellikle kulübün kötü yönetildiği ve gelirlerinin doğru kullanılmadığı konusunda ortaya atılan iddiaları yanıtladı. Denizlispor’da başkanlık görevine geldiğinde kasabın et manavın sebze vermediğini söyleyen İpek, “Biz devraldığımızda Denizlispor’un yeterince borcu vardı. Kasap et manav sebze vermiyordu. Bütçesi her yıl 3,5 milyon lira açık veriyordu. Biz bunlarla mücadele etmek zorunda kaldık” dedi.

AKP’LİLERE SORUN
“Çamur atanları Allah’a havale ediyorum” diyen İpek, “Bu işi çok bildikleri belli. İki takımın durumu da ortada” dedi. Kendi dönemine ilişkin tüm hesapların incelenebileceğini, veremeyeceği bir hesabının bulunmadığını söyleyen İpek, “Bana sormayın. O dönemin yönetim kurulu üyeleri AKP İl Genel Meclisi Üyesi Akif Ercan ve Denizli Belediye Başkan Yardımcısı Ali Aleybeyoğlu’na sorun. Başka yerden bir şey çıkaramadıkları için fısıltı gazetelerine sığınıyorlar” diye isyan etti.

UTANMAZLAR!
Veremeyeceği bir hesabın olmadığını söyleyen İpek, “Benimle ilgili meseleleri varsa 3 gün içinde çıkarsınlar. Her platformda hesaplaşmaya hazırım. Çamur atmak kolay bana belgeyle gelsinler” dedi. İddiada bulunanların önce kendilerine bakmaları gerektiğini savunan İpek, “Ben Denizlispor için gecemi gündüzüme kattım. Onlar önce kendilerine baksın. Her türlü pislikleri döküldü ortaya. Utanmazlar, terbiyesizler! Bir sakallı var, onun muhabbetini niye yapmıyorlar” dedi.

‘PARANIN TAMAMINI VERİRİZ’
“Seçilmesi durumunda Denizlispor için ne yapacağı” sorusuna yanıt veren İpek, “Denizlispor bizim dönemimizde çok daha iyi yerlerde olacak. Biz Denizlispor adına para toplarsak bunu direkt Denizlispor’a aktarırız. Öyle sadece bir kısmını aktarmayız. Bu durum Denizli Büyükşehir Belediyespor için de geçerli” dedi.

“HERŞEYİ İYİ BİLİYORLAR!”
Gazetecilerin, “Denizlispor neden bu hale geldi?” sorusunu yanıtlayan İpek, “Benden sonra altı ayda bir başkan değiştirdiler. ‘Her şeyi biz biliyoruz’ diyorlar ve her yere müdahale ediyorlar. Ama durum ortada… Hem Denizlispor hem de Büyükşehir Belediyespor’un durumu içler acısı… Korku imparatorluğu yarattılar ama ben korkmuyorum” dedi. İpek otopark gelirlerine ilişkin bir soru üzerine de; “Otoparklar Belediyespor’a çalışıyor ama Belediyespor küme düşüyor” dedi.

“KOLEJ BU HALİYLE SATILAMAZ”
Denizlispor Koleji’nin satışının da gündemde olduğunu hatırlatan İpek bu konuda da sert çıktı. İpek’in Kolejin satıldıktan sonra imar değişikliği yapılmasını istemediğini söyleyerek, “Eğer kolej satılacaksa, kaç kat ruhsatı verilecekse o haliyle satılsın. Yoksa bugünkü haliyle satılmasın. Birileri kazanç elde etmesin” dedi. İpek, Denizlispor Üniversitesi ve 32 bin kişi kapasiteli stat projeleri olduğunu da söyledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 21 Eylül 2015, 18:34

AĞZINIZA SAĞLIK BAŞKANIM BUNLAR MEZARLIKLARDA ISLIK ÇALAN İBLİSLER DENİZLİ SPOR KULÜBÜNÜ ÇEK,SENET MAFYASINA ÇEVİRMİŞLER ALACAKLILARIN İSİMLERİ AÇIKLANDI BİR VERİP BİN ALAN ŞEREFSİZLER VAR BUNLAR BU KULÜBÜN ÜZERİNDEN VE İÇİNDEN ATILMADIĞI MÜTDETCE BU

ismail   -  Bağlantı 4 Şubat 2014, 20:25

ağzına sağlık başkanım iyi cevap vermişsin ama bu konuşmalarını görsel medyada defalarca osman zolana ve zeybekciye söyle seçimler yaklaştı çamur atmalar başladı ama doğruyu allah biliyor ali ipek kardeş birde şunu sana hatırlatayım belki sen farkına varamıyorsundur ama ben sana hatırlatayım ilçeler m.h.p.adına çok iyi kale. bozkurt.tavas.buldan . çok iyi durumda ben görev yaptığım kale .sarayköy.bozkurtta. ve denizli merkez de partimize çalışıyorum bana belediyeye çocuğunu alalım ismail abi gel bize diyorlar kabul etmedim partimi satmıyorum olursa m.h.p belediyesinde olsun ben eski ülkücüyüm ülkücülüğü iyi bilirim allah yardımcın yardımcımız olsun ali bey