REKLAMI GEÇ

Ali Yalçın: 3 ay dişinizi sıkın

Ali Yalçın: 3 ay dişinizi sıkın

Ligde istediğini alamayan Denizlispor’da Teknik Direktör Ali Yalçın öğrencilerine seslendi; “3 ay dişinizi sıkın” dedi

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 3 Şubat 2016 Çarşamba, 10:22

PTT 1. Lig’de alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Denizlispor’da Elazığspor maçı hazırlıkları sürüyor. Yeşil siyahlı teknik patron Ali Yalçın dünkü antrenman öncesi takımı saha içinde toplayarak uyarılarda bulundu.

Antrenman öncesi futbolcularına önemli talimatlar veren Ali Yalçın, “Çok zor bir dönemdeyiz. Sezon sonunda bu takımı ligde tutacağız. Herkes elinden gelenin en iyisini sahaya yansıtmalı. Ekstra her performansa ihtiyacımız var” dedi.

Öğrencilerinden özellikle kendilerine iyi bakmalarını isteyen Ali Yalçın, “Kadromuzdaki kimseyi formsuzluğu, sakatlığı nedeniyle kaybetmek istemiyorum. Ligin bitimine üç ay var. 3 ay dişinizi sıkın. Kendinize iyi bakın, beslenmenize dikkat edin. Bizden yardım istemekten de çekinmeyin. Sorun yaşayan bana gelsin. Sorunlarımızı paylaşalım. Ben her zaman size destek olmaya hazırım” dedi.

Elazığspor maçına da ilişkin bir değerlendirme yapan Ali Yalçın rakip futbolcuların durumunu tek tek ele alarak, “Ligin başında kaybettiğimiz Elazığspor ile şimdiki Elazığspor farklı. Şartlar değişti. Biz çok iyi durumdayız. Korkmayın. Pozisyon arayın. Kazanacak güçteyiz ve rakipten daha iyi durumdayız. Bu maçı kazanarak yolumuza devam etmeliyiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..