REKLAMI GEÇ

Ali Yalçın ve Kenan Atik takımın başına geçti

Ali Yalçın ve Kenan Atik takımın başına geçti

Denizlispor teknik direktör krizini iki evladı ile çözdü. Ali Yalçın ve Kenan Atik hiçbir talepte bulunmadan takımın başına geçtiler.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 24 Nisan 2017 Pazartesi, 09:45

Ali Tandoğan’ın istifasından sonra iki maçına menajer Mehmet Ali Keskinler’in önderliğinde çıkan ve bu nedenle tepki alan yeşil siyahlılar Manisa maçı öncesi iki evladına güveniyor.

Mali Asbaşkan Taner Atilla hem Ali Yalçın’ın hem de Kenan Atik’in resmi işlemlerinin öğleden önce tamamlanarak, zorlu Manisaspor maçında takımın başında görev alacaklarını kaydetti.

HİÇBİR TALEPTE BULUNMADILAR
Denizlispor için göreve çağırılan iki teknik adamın da hiçbir talepte bulunmadan görevi üstlendikleri ve sorumluluk aldıkları öğrenildi. Asbaşkan Taner Atilla; “Hem Ali Yalçın hocamız hem de Kenan Atik hocamız hiçbir para pul talep etmeden, hiçbir konuda itirazda bulunmadan görevi üstlendiler. Her zaman Denizlispor camiasının güvendiği kendi evlatlarının bu tutumu bizlere ne kadar büyük bir camia olduğumuzu bir kez daha hatırlattı. Göreve her zaman hazır olan Denizlispor’a böyle gönül vermiş Ali Yalçın ve Kenan Atik hocamıza ve camiamızda her zaman koşulsuz görev alabilecek diğer futbol adamlarına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Atik ve Yalçın ikilisi takımı sezon sonuna kadar çalıştıracak. İkili ile yeni sezon öncesi bir kez daha masaya oturulacak.

KULÜBEDE TANER ATİLLA OTURACAK
Manisaspor karşılaşmasında yedek kulübesinde yönetimi temsilen de Taner Atilla oturacak. Daha önce Mehmet Ali Keskinler’in üstlendiği görev Atilla’ya verildi. Yeşil siyahlı yönetimde yetki sahibi iki isimden biri olan Atilla, özel bir işi için kent dışında bulunan Profesyonel Şubeden Sorumlu Asbaşkan Ali Fırat’ın yokluğunda takımın yanında yer alacak. Ligde kalan maçlarda Fırat’ın görevi üstlenmesi bekleniyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

murat türk   -  Bağlantı 24 Nisan 2017, 10:04

Bu takımın kurtuluşu kendi evlatlarından geçer. Takım zaten kümede kalmış play off imkansız. Gerek yok 300-500 bin vermeye. Doğru karar olmuş.