REKLAMI GEÇ

ALPEREN AKHİSAR’A GİTTİ

ALPEREN AKHİSAR’A GİTTİ

Denizlispor’da yönetimin tüm çabalarına rağmen alacağını tahsil eden Alperen Babacan’ın Akhisar Belediyespor ile anlaştığı ileri sürüldü.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 12 Haziran 2017 Pazartesi, 19:26

Denizlispor’un 19 yaşındaki defans oyuncusu Alperen Babacan ile yapılan görüşmelerden sonuç çıkmadı.

Başkan Mustafa Üstek ve yeşil siyahlı kurmayların tüm çabalarına rağmen futbolcu Denizli’de kalmayı tercih etmedi.

Daha önce yeşil siyahlı yöneticilere ‘Süper Lig’e gitmek istiyorum. Teklif gelirse giderim” diyen futbolcu ücretinde iyileştirme yapan yeşil siyahlı yöneticilerin iyi niyetli tavrına yanıt vermedi.

Denizlispor yönetimi ile pazarlık masasına oturmak için önce kalan küçük bir miktar alacağının peşine düşen futbolcunun parasını tahsil ettikten sonra Akhisar Belediyespor ile anlaştığı ileri sürüldü.

Ligin son bölümünde sakatlığını gerekçe göstererek görev almayan ve takım arkadaşlarını yalnız bırakan Alperen 20 maçta görev almış ve 5 golle takıma katkı koymuştu.

Denizlispor altyapısından yetişen futbolcu için yeşil siyahlı kulüp Akhisar Belediyespor’dan yetiştirme ücreti alacak.

Yeşil siyahlı yöneticiler şimdilik bu ücretin ne kadar olacağını belirlemese de Denizlispor kulisleri talep edilecek miktarın 1 milyon liradan fazla olacağını konuşuyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

ahmet albaş   -  Bağlantı 13 Haziran 2017, 13:46

kulübümüze bir milyon para kazandıracak futbolcuya teşekkür etmemiz gerekir Allah razı olsun diyelim zaten kulüp ekonomik durumdan sıkıntıda oh be diyelim Alperen sana da güle,güle başarılar dileriz.

Mustafa   -  Bağlantı 12 Haziran 2017, 21:57

Allah bereket versin 1 milyon iyi para.Kulübe para kazandıracak ise güle güle.Son 5-6 maç yoktu ,yokluğu belli olmadı.Haydi Tahacan Velioğlu forma bundan sonra sende bir giy bir daha da çıkarma kardeşim!