REKLAMI GEÇ

Altıparmak: Daha çok puanlar alırız

Altıparmak: Daha çok puanlar alırız

Ligde ilk iki hafta takımın ortaya koyduğu futboldan memnun olan Teknik Direktör Altıparmak, “Biz bu oyunu oynadıktan sonra ileride çok üç puanlar alırız” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Ağustos 2015 Çarşamba, 11:11

Denizlispor, kendi tesislerinde Elazığspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Ligde ilk iki hafta ortaya konan futboldan memnun olan Teknik Direktör Mehmet Altıparmak, lige verilecek aranın takımın tam olarak hazırlanmasını sağlayacağını söylerken, yeşil siyahlıların bu futbolunu devam ettirmesi durumunda galibiyetlerin kaçınılmaz olduğunu kaydetti.

EKSİKLERİMİZİ TAMAMLIYORUZ
Karabük deplasmanının özellikle ikinci yarısında takımının performansını öven kurt teknik adam, “Sonuç için çok üzgünüz. Belki berabere kalacağımıza üzüleceğimiz bir maçı mağlup bitirdik” dedi. Yeşil siyahlı takımın ligi hafta hafta yaşadığına da işaret eden Altıparmak, “Takım olma yolunda çoğu sıkıntımızı atlattık. Oyuncuların ortaya koyduğu futbol, istek çok iyi. Eksiklerimiz var. Yavaş yavaş hazırlıyoruz herkesi. Biz bu oyunu oynadıktan sonra ileride daha çok üç puanlar alacağız. Sakat olan oyuncuların olması, bazılarının performans olarak tüm düzeyde olmaması takımı etkiliyor. Elazığ maçını atlatıp milli maç arasından sonra tam olarak hazır hale geleceğimizi düşünüyorum” dedi.

GOLÜ BÜTÜN TAKIM YEDİ
Karabüt deplasmanında defans hatasından yenilen golün hatırlatılması üzerine de değerlendirmede bulunan Altıparmak, “Muhakkak hata yapıyoruz ki gol oluyor. Biz attığımız zaman da muhteşem işler yapılıyor değil. Orada da defans hataları yapılıyor. Biz takım olarak gol yedik. Kişisel olarak kimseyi suçlamam. Takım olarak yapılan bir hata var. Karşılık vermek adına her şeyi yaptık ama olmadı. Elazığ maçında iyi oyunumuzu devam ettireceğiz. Her maça üç puan için çıkıyoruz. Karabük’te oynadığımız oyunu her yerde oynamaya çalışacağız. Üzerine koyarak devam edeceğiz. Takım olmak, yürekle oynamak başka bir şey. Kim oynarsa oynasın önemli olan takım” diye konuştu.

TRİBÜNLERİ DOLU GÖRMEK İSTİYORUZ
Karabüt deplasmanında kendilerini yalnız bırakmayan taraftarlara da teşekkür eden Altıparmak, “Bizi deplasmanda çok güzel desteklediler. Bunları artık kendi sahamızda da görmek istiyoruz. Artık bunu hak eden bir takımları var. Sahada her şeyini tapan bir takımları var. Pazar günü Elazığspor maçında artık o tribünleri dolu görmek istiyoruz. Onlar tribünleri dolduracak, bizde inşallah sahada karşılığını vereceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..