REKLAMI GEÇ

Altıparmak: Farkı açabilsek kazanırdık

Altıparmak: Farkı açabilsek kazanırdık

Denizlispor evinde Kayserispor’a kaybetti, Teknik Direktör Altıparmak oyuncularını mücadeleleri nedeniyle kutladı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 23 Mart 2015 Pazartesi, 10:26

PTT 1. Lig’de Denizlispor lider Kayserispor karşısında öne geçtiği maçı 3-1 kaybetti. Maç sonunda maçı değerlendiren Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak, özellikle maçın ilk yarısında istedikleri oyunu sergilediklerini söyledi.
Boluspor maçındaki galibiyetten sonra Kayserispor maçına çok iyi hazırlandıklarını, rakibin eksiklerini belirleyerek buna göre çalıştıklarını vurgulayan Altıparmak, “İlk yarıda planımızı iyi uyguladık. Golü de bulduk. Golden sonra farkı artırabilecek pozisyonları da elde ettik. Eğer farkı açabilseydik maçın seyri çok farklı olurdu. İkinci yarıda da iyi bir oyun ortaya koyduk. Rakip tecrübeli bir takım. Oyuncularımı mücadelelerinden dolayı kutluyorum. Önümüzdeki haftalarda mutlaka galibiyetler ve puanlar alacağız” dedi.
Kayserispor teknik patronu Ertuğrul Seçme ise zeminin çok güzel olduğunu belirterek, “Böyle ortamda futbol oynamakgüzeldi. Sahayı hazırlayan herkese teşekkür ediyorum. Herkes yüreğini ortaya koydu. İki takımın da puanlara ihtiyacı vardı. Kazanan biz olduk” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

misafir   -  Bağlantı 23 Mart 2015, 16:54

hocam çok meraktayım cihan ve şevki neden kadroda yok