REKLAMI GEÇ

Altıparmak: Hedefimiz süper lig

Altıparmak: Hedefimiz süper lig

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak yeni sezona Süper Lig hedefi ile başlayacaklarını söyledi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 2 Temmuz 2015 Perşembe, 15:30

Denizlispor Teknik Direktörü Mehmet Altıparmak bu sabahki antrenman öncesi gazetecilere açıklamalarda bulundu. Denizlispor’un bulunduğu konumu hak etmediğini söyleyen  Altıparmak, hedeflerinin Süper Lig olduğunu söyledi. Altıparmak, “Geldiğimiz günden beri amacımız Denizlispor’u layık olduğu yere taşımak. Geçen sezon amacımız takımı ligde tutmaktı, bunu başardık. Şimdi hedefimizin daha büyük olması lazım. Çünkü Denizlispor üst ligi hak ediyor” dedi.

KADROMUZ GÜÇLENECEK
Yeşil siyahlı takımın kadrosunu takviyelerle güçlendireceğini de söyleyen Altıparmak, “Geçen yılki iskelet kadromuzu koruduk. Türkiye’de derece yapan U21 takımımızdan da yetenekli oyunculara kadromuzda yer vereceğiz. Bu kadronun üzerine koyacağımız iyi transferlerle, herkesin olduğu kadar bizim de üst lige çıkma iddiamız olacak. Elbette bu söylemle olmaz. Bunu öncelikle yapacağımız transferlerle, ardından sahadaki mücadelemizle göstereceğiz. 6 – 7 nokta transferinden sonra sezona hazır başlayacağız” dedi.

BİZE SAHİP ÇIKIN
Altıparmak sözlerini şöyle sürdürdü: “Denizli’nin başka takımı yok. Denizlispor markası etrafında birleşelim. O, bu kavgasını bırakalım. Kavga ortamı kulübe zarar verir. Denizlispor hedefi olan bir kulüptür. Herkesin etrafımızda kenetlenmesi durumunda bu başarıyı yakalayacağımıza inanıyoruz. Zor bir görev üstlendik ama zor olunca daha da güzel oluyor. Tüm zorlukları Denizli ile birlikte aşacağız. Taraftarımızı artık bu yıl maçlara bekliyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..