REKLAMI GEÇ

Altıparmak ne diyorsa o olacak!

Altıparmak ne diyorsa o olacak!

Denizlispor hafta sonunda, yaralı Balıkesirspor’u ağırlayacak. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak güçlü rakibini, kendi oyunundan taviz vermeden yıkmak istiyor. Öğrencilerine ‘direktiflerinin tam olarak yerine getirilmesi’ talimatını verdi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 13 Ekim 2015 Salı, 12:21

PTT 1. Lig’de 7 haftada 4 puan toplayan Denizlispor kritik virajda Balıkesirspor’u ağırlıyor. Yeşil siyahlılar için skoru çok önemli olan karşılaşmanın özellikle yönetimin kaderini belirleyeceği konuşuluyor.

6 haftadır maç kazanamayan Denizlispor bu maçı alarak çıkışa geçmek istese de sakatlıktan dönen futbolcuların ortaya koyacağı performans kafalarda soru işaretleri bırakıyor.

SAKATLAR DÖNDÜ
Denizlispor’da sakatlıkları nedeniyle takımdaki görevlerini üstlenemeyen Recep, Tuna ve Şaban geçtiğimiz haftadan bu yana takımla çalışmalarını sürdürüyor. Teknik Direktör Altıparmak’ın Tuna’ya 90 dakika görev vermesi bekleniyor. Recep ve Şaban’ın ise oyunun seyrine göre maçta görev alabileceği belirtiliyor.

BALIKESİR YARALI
Yüksek bütçeli takım oluşturmasına rağmen ligde istediği sonuçları alamayan Balıkesirspor’da ise büyük bir değişim yaşanıyor. Yönetim kongre kararı alırken teknik direktör Erkan Sözeri görevini bıraktı. Konuk ekip bu maçı kötü gidişe ‘dur’ demek için iyi bir fırsat olarak görüyor.

ALTIPARMAK’IN İMPA PLANI
Yeşil siyahlılar yaralı Balıkesirspor’a Denizli’de taraftar desteğini de arkasına alarak göz açtırmamak istiyor. Teknik Direktör Mehmet Altıparmak genel oyun planında büyük değişikliklere gitmeyecek. Rakibi birinci ve ikinci bölgede baskı ile hapseden, yerden oynayarak topa sahip olan, pozisyonlar üreten bir oyun şekli benimsiyor. Bunun için öğrencilerinden sahada tüm güçlerini ortaya koymalarını istedi. Altıparmak bu yönde öğrencilerine sert uyarılarda da bulundu. Oyun planına sadık kalınmasını istedi, antrenmanlarda gösterilen performansın çok üstünde bir performansı maçta beklediğini kaydetti.

TEK DÜŞÜNCEMİZ KAZANMAK
Denizlisporhaber.com’a değerlendirmede bulunan Altıparmak, “Tek bir oyun planımız var. O da kazanmak üzerine. Bizim kazanmaktan başka bir planımız yok. Sahada canlı, dinamik, önde basan bir takım olacak. Rakip iyi bir takım ama bizde çok iyiyiz. Sakatların iyileşip takıma katılması ile moralimiz de üst seviyeye çıktı. Artık şehir  olarak, takım olarak Balıkesirspor maçını çıkış maçı olarak görüyoruz. Taraftarımızın desteği ile kazanacağız” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..