REKLAMI GEÇ

ALTYAPI HOROZLARININ AKADEMİ LİGİNDE MENEMEN KEYFİ

ALTYAPI HOROZLARININ AKADEMİ LİGİNDE MENEMEN KEYFİ

Coca Cola Gelişim Ligi’nde Denizlispor altyapı takımları Menemen Bld.’yi üç maçta geçti.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 15 Ekim 2014 Çarşamba, 13:15

Denizlispor akademi takımları bu hafta liglerinde Menemen Belediyespor ile karşılaştı. Yeşil siyahlı takımlar 4 maçtan üçünü kazandı bir maçta ise berabere kaldı.

U14 DEPMASMANDA ÇOK FARKLI 0-4
Denizlispor gelişim antrenörlerinden Ümit Noyin’in çalıştırdığı U14 takımı Menemen Belediye ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Fatih Alagöz, Kemal Selçuk, Orhan Abramak, Emirhan Kaşçıoğlu, Emircan Yerlikaya, Berkay Kayış, Selahattin Barış Çıbıkçı, Ahmet Çallı, Yılmaz Ay, Hasan Karakaya, Barış Barutçu 11’ini sahaya süren Antrenör Noyin daha sonra maç içinde Berk Atılgan, İbrahim Abalı, Umutcan Kaya, Eren Toğan ve E. Enes Erat’tan da faydalandı. Noyin’in öğrencileri maçın başında Emircan ile önegeçerken 29. dakikada Yılmaz, 33. dakikada Ahmet ve 39. dakikada Hasan Karakaya iye farka gitti. Denizlispor U14 takımı bu galibiyet ile sıralamada 9. basamakta yer aldı.

U15 0-1 KAZANDI
Antrenör Arif Topbaş’ın çalıştırdığı Denizlispor U15 takımı da bu hafta maçını deplasmanda Menemen Belediye’ye karşı oynadı. Topbaş sahaya Ahmet İlkan Semerci, Mustafa Emin Sert, Murathan Sütçe, Abdülkadir Uğur, Yunus Emre Karakaya, İbrahim Berkay Çelik, Emre Furkan Kılıç, Yüksel Bayar 11’ini sürdü. Yusuf Aslan, Yağız Ok, Taylan Taner Muslu, Tuhan Pekmezci ve Yiğit Üzümlü de sonradan oyuna dahil oldu. Maçın tek sayısı 70. dakikada oyuna sonradan giren Yiğit Üzümlü’den geldi.

15102014_ak_u15

KATRANCI’DA U16 RÜZGARI 3-0

Tuncer Gökçe’nin çalıştırdığı Denizlispor U16 takımı Menemen Belediye’yi Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri7nde ağırladı. Atakan Ünar’in 16. dakikadaki golü ile öne geçen yeşil siyahlılar Beytullah ve Kadir’in golleriyle farka gitti ve maçı 3-0 kazandı. Antrenör Tuncer Gökçe maçta Selahattin Can Sarılar (Kağan Türk ) Şafak Merç (Zeki Özvatan), Ramazan Kuzu, Muhammer Can Çelik, Kadir Kurt, Burak Tatar, Furkan Karakaş (Alihan Kalkan), Hakan Can Durdu, Erol Turgul (Beytullah Daşel), Atakan Üner , Baran Karpuz (Hasan Aracı)’dan oluşan kadroya görev verdi.

15102014_ak_u16

U17 SESSİZ KALDI 0-0

Antrenör Mustafa Karakaya’nın çalıştırdığı Denizlispor U17 takımı haftayı 0-0 eşitlikle kapadı.Menemen Belediye’yi Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri’nde ağırlayan yeşil siyahlılar sahaya A. Rıza Çetinel, Fatih Oruç, Ozan Altundağ , Ahmet Ulutürk , Muharrem Soyatik, Bahadır Alikoç , Mustafa Çelik (Oğuzhan Akyol), Yavuz Kaygısız, Nuri Taşbaş (Hakan Şahin), Osman Kaya, Turan Aksoy (Recep Kaygısız)’dan oluşan kadro ile görev yaptı.

15102014_ak_u17

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..