REKLAMI GEÇ

Altyapıda geleceğin yıldızları yetişiyor

Altyapıda geleceğin yıldızları yetişiyor

Tekden Denizlispor’da altyapı birimi yaz dönemi çalışmalarını tamamladı, kış etkinlikleri başladı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 13 Eylül 2014 Cumartesi, 12:09

Tekden Denizlispor Kulübü’nün geleceğini garanti altına almak için Ali Yalçın önderliğindeki Gençlik Geliştirme Merkezi aralıksız çalışıyor. Denizlispor Altyapı Koordinatörü Yalçın ve kurmayları ileride yeşil siyahlı kulübe uzun yıllar hizmet edecek futbolcuları kentin dört bir yanından topluyor ve çalıştırıyor.
Bu amaçla yürütülen Yaz Futbol Okulları çalışmalarında ise sona gelindi. Deneyimli eğitmenler nezaretinde gerçekleşen çalışmalardan 7-13 yaş arası yeteneklerin envanteri çıkarıldı. Spor okullarına ara vermek istemeyen yeşil siyahlı kurmaylar Kış Spor Okulları’nı hayata geçirdi. Eğitim-öğretim sezonunun açık olması nedeniyle sadece hafta sonlarında antrenman yapacak olan 7-13 yaş arası yeteneklerin kayıt işlemleri de başladı. Doğan Demircioğlu Sahası’nda çalışmalara katılacak öğrenciler hem futbol yetenekleri artırılacak, hem de uygun mevkilere yönlendirilecek.
Yeni kayıt alımının açıldığını hatırlatan Denizlispor Altyapı Koordinatörü Ali Yalçın, “Velilerimiz kulüp binamızda kayıt işlemlerini yaptırabilir. Hiç kuşku olmasın ki bizim önceliğimiz çocuklarımızın iyi bir eğitim alması. Bünyemizdeki uzman eğitmenlerimiz öğrencilerin okullarına devamlılıklarının sağlanması ve başarı çıtalarının yükselmesi için ellerinden geleni yapıyor. Çocuklarını derslerinde geri kalacağı düşüncesi ile spor okullarına göndermek istemeyen veliler varsa onlara çağrımız endişelenmemeleri yönünde olacaktır” dedi.
Tekden Denizlispor altyapısının önceliğinin kaliteli futbolcular yetiştirmek olduğunu hatırlatan Ali Yalçın, “Elit akademi takımlarımızın ligleri başladı. Akademi takımlarının ligleri de bu hafta itibariyle başlıyor. Bizim için sahada elde edilen sonuç başarı için tek başına bir kriter değil. Önceliğimiz futbolu iyi bilen, ahlaklı, bu camianın armasını göğsünde rahatlıkla taşıyabilecek futbolcular yetiştirmek. Her yıl A Takımımıza altyapıdan yetişen oyuncularımız katılıyor. Kentimizdeki diğer profesyonel takımlara da oyuncular gönderiyoruz. Altyapımızdaki her futbolcunun ileride iyi yerlerde olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..