REKLAMI GEÇ

ALTYAPIDA KEPENEK BIRAKTI YENİ SORUMLU ARANIYOR

ALTYAPIDA KEPENEK BIRAKTI YENİ SORUMLU ARANIYOR

Denizlispor’da Asbaşkan Necip İrdem’in göreve getirdiği Ali Kepenek kendi talebiyle görevinden ayrıldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2017 Perşembe, 10:39

Denizlispor’da Başkan Mustafa Üstek’in göreve gelmesinden sonra altaypıdan sorumlu asbaşkan olarak görev alan Necip İrdem, kulüpte yeni bir altyapı hamlesi başlatmıştı. İrdem’in tüm altyapının başına getirdiği Denizlispor Altyapı Koordinatörü Ali Kepek, yeni yönetimin başından beri en güvendiği isimlerden biriydi. Yeşil siyahlılarda önceki gün ani bir gelişme yaşandı.

Kendi isteği ile görevi bırakan Ali Kepenek, istifasını sundu. Yönetim kurulu da bu istifayı kabul etti.

Yeşil siyahlı altyapıda yeni bir dönemi hayata geçiren Asbaşkan Necip İrdem istifayı doğrularken, “Arkadaşımıza hizmetleri için teşekkür ediyoruz. Denizlispor’da altyapının yeniden düzenlenmesine yönelik çok önemli adımlar attık. Özverili antrenörlerimizle önemli işler yaptığımızı düşünüyorum. Altyapıyı süratle toparladık. Henüz istediğimiz seviyeye gelmediyse de iyi yolda ilerlediğimizi görüyoruz” dedi.

Kepenek’in istifasının ardından yeşil siyahlı kulüpte altyapının yeni patronunun kim olacağı merak konusu oldu. İrdem bu konuya da yanıt vererek, “Amacımız belli. Denizlispor altyapısını bir fabrikaya dönüştürmek istiyoruz. Denizlispor’a ve Türk futboluna hizmet edecek futbolcular yetiştirmek istiyoruz. Bu amacı benimseyecek, Denizlispor’a gecesini gündüzünü ayırabilecek bir arkadaşımızı görevlendirmeyi planlıyoruz. Henüz bir isim üzerinde durmadık. Çalışma yapıyoruz. Denizli’de bu görevi üstlenecek çok sayıda ehil futbol adamı var. Denizlispor’un davetini geri çevireceklerini düşünmüyorum.  En doğru kararı vermek için acele etmek istemiyoruz” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..