REKLAMI GEÇ

ALTYAPIYA BÜYÜK YATIRIM

ALTYAPIYA BÜYÜK YATIRIM

Denizlispor Başkanı Üstek, yeni altyapı tesislerinin kazandırılması ve mevcutlarının bakımı için çalışma başlattı. Yerel yönetimler ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü projeye destek verdi. Asbaşkan İrdem, “Eksiklerimiz giderilecek. Tesis kalitemiz yükselecek” dedi.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 16 Kasım 2017 Perşembe, 10:29

Denizlispor’da her konuya tek tek el atan Başkan Mustafa Üstek bu kez gözünü altyapı tesislerine çevirdi. Bunun için bir dizi temaslarda bulunan Başkan Üstek ve kurmayları yeşil siyahlı takıma yeni tesisler kazandırmak ve mevcutlarının bakımı için çalışma başlattı. Başkan Üstek çalışmalar kapsamında Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile görüştü.

BAŞKARCI SAHASI HOROZUN KULLANIMINDA
Yapılan görüşmelerde Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu, Başkarcı sahasını kullanmak üzere Denizlispor Kulübü’ne tahsis etti. Saha problemi yaşayan yeşil siyahlı kulüp artık çim zemine sahip bu tesisi de kullanabilecek. Geçen yıl Denizli Büyükşehir Belediyespor’un emrinde olan tesis bu kulübün kapanmasından sonra atıl durumda bulunuyordu. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bu tesis için yenileme ve bakım projesi yapmayı planlıyordu. Bakımsızlıktan zemini harab olan ve binaları kullanılmaz durumda olan sahanın tribünleri de bir fırtınada yerli bir olmuştu.

BAKIM VE ONARIMI BAŞKAN ZOLAN YAPACAK
Başkarcı tesislerinin bakımını Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan üstlendi. Denizli’de spora yaptığı yatırımlarla dikkat çeken Zolan bu tesisin de kente kazandırılması için kendisine gelen talebi geri çevirmedi. Byükşehir Belediyesi sahanın zeminini bakımdan geçirecek, soyunma odaları ve idari binasını yeniden düzenleyecek. Ayrıca yıkılan tribünleri yeniden yapmayı planlayan Zolan, yeni tribünler ekleyerek izleyici kapasitesini de artırmayı planlıyor.

ATIL ALAN DENİZLİSPOR’A GEÇECEK
Diğer yandan Pamukkale Belediye Başkanı Hüseyin Gürlesin de Kınıklı’daki saha için yeşil siyahlı kulübe destek olacak. Denizlispor altyapı takımlarının kullandığı Kınıklı sahasının kenarında bulunan ve geceleri alkolikler ve madde bağımlılarının kol gezdiği boş alan yeniden düzenlenecek. Bu alanda altyapı takımı antrenörleri ve çocuklarını izlemeye gelen velilerin kullanması için bir otopark oluşturulacak. Bu alana yabancıların girmesine bundan sonra izin verilmeyecek.

ZAFER KATRANCI İÇİN DÜĞMEYE BASILDI
Tesisleri eskiyen zemini kullanılamaz durumda olan Zafer Katrancı Altyapı Tesisleri için de adım atıldı. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Ahmet İbanoğlu ile görüşme yapan yeşil siyahlı kurmaylar tesisin bakıma alınmasını ve zeminin yenilenmesini istiyor. Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü bu görevi üstlenirse yeşil siyahlı kulübün tesis konusunda eksiği kalmayacak. Denizli’de amatör sporlara ve tesislere yönelik çalışmaları ile yakından bilinen Ahmet İbanoğlu’nun bu çalışmaya sıcak baktığı öğrenildi.

BAŞKAN VE İRDEM TEŞÜKKER ETTİ
Denizlispor Başkanı Mustafa Üstek, Denizlispor’un geleceğinin altyapı olduğunu hatırlatarak kendilerine destek olan yerel yönetimlere ve Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdürlüğü’ne teşekkür etti. Üstek, “Altyapıda büyük bir atılım yapıyoruz. Tesisler konusunda maalesef yeterli değiliz. Bu konuda kentimizdeki belediyelerden ve il müdürlüğünden destek alıyoruz. Gelecekte kendi tesislerimize sahip olmayı isteriz ama yakın zamanda bu mümkün değil. Önce Denizlispor’un kronikleşen sorunlarını çözmeye çalışıyoruz. Büyük ilerleme kaydettik. Bu süreçte bizlere destek olan herkese teşekkür ediyorum” dedi.

Denizlispor’da altyapıdan sorumlu Asbaşkan Necip İrdem yeni bir döneme girdiklerini belirterek, “Altyapıya yeniden el attık. Her şeyi yeniliyor, altyapıyı ayaağa kaldırıyoruz. Denizlispor altyapısını futbolcu fabrikasına çevirebilmek için özverili eğitmenlerle çalışıyoruz. Mesamizin çoğunu buraya harcıyoruz. Eksiklerimizi kentimizin büyükleri sayesinde bir bir yeniliyoruz. Hepsine teşekkür ediyorum. Onların desteği olmadan güzel sağlıklı adımlar atmak mümkün olmayacaktı” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..