REKLAMI GEÇ

AMİROĞLU: BENDEN TAM DESTEK

AMİROĞLU: BENDEN TAM DESTEK

Denizlispor eski başkanlarından Salih Amiroğlu, yeni sezon öncesi yeşil siyahlı takıma tam destek verdi: “Maddi manevi arkanızdayım” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 8 Ağustos 2017 Salı, 11:27

Denizlispor’da Mustafa Üstek önderliğindeki yeni yönetime destek çığ gibi büyüyor. Daha takımı kampta ziyaret eden Denizlispor eski başkanlarından Salih Amiroğlu, denizlisporhaber.com’a özel değerlendirmelerde bulundu. Yeşil siyahlı kulübe tüm kentin sahip çıkması gerektiğinin altını çizen eski başkan Amiroğlu, “Başarı ancak birliktelik ve inanmışlıkla gelir” diye konuştu.

Yeni sezonda Denizlispor’dan daha üst seviyede performans beklediğinin altını çizen Amiroğlu, “Denizlispor, Denizli’nin en önemli markasıdır. Yeni sezonda Denizlispor’a başarı diliyorum. Sezon öncesi takımın kampını ziyaret etme olanağı buldum. Orada takımın son derece istekli olduğunu gördüm. Başarı elde etmek için birliktelik ve inanmışlık şart. Bu takım her ikisini de taşıyor. Bu sezon Denizlispor’un çok daha başarıl olacağına inanıyorum” diye konuştu.

Denizlispor Teknik Direktörü Yusuf Şimşek’in Denizli’nin evladı olduğunu hatırlatan Amiroğlu, “Teknik direktörümüz de Denizlispor ile uyum için gelecek başarının en önemli parçası olacaktır. Artık Yusuf Şimşek için Denizli’de başarılı olma zamanı geldi. Bunu başaracağına inanıyorum. Genç bir teknik adam olsa da arkasında tüm şehir olarak durduğumuzda  başarıyı yakalayacağına inanıyorum” diye konuştu.

Denizlispor’a karşı tüm Denizli’nin birlik olması gerektiğinin de altını çizen eski başkan Salih Amiroğlu, “Ben her zaman Denizlispor’un arkasındayım. Bu markaya sahip çıkmak tüm Denizli’nin görevidir. Maddi ve manevi olarak bu takıma sahip çıkma sözü veriyorum. Denizli halkı da kulübe sahip çıkmalıdır. Zaten Denizli halkı  Denizlispor’un arkasında durursa elde edilemeyecek başarı yok” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..