REKLAMI GEÇ

ANDRE MORİTZ YİNE 90 DAKİKAYI TAMAMLAYAMADI

ANDRE MORİTZ YİNE 90 DAKİKAYI TAMAMLAYAMADI

Denizlispor’un Brezilyalısı geldiği günden beri hiçbir maçta 90 dakika oynayamadı.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Eylül 2016 Pazartesi, 09:20

TFF 1. Lig’de Mersin İdmanyurdu ile 2-2 berabere kalan Denizlispor’da maçın 28’nci dakikasında oyundan çıkan Brezilyalı Andre Moritz’in sakatlık nedeniyle oyundan alındığı öğrenildi.

Maç sırasında kendini yere bırakan ve yeşil siyahlı kulübün doktoru Ahmet Edremit’e sağe ayak arka adalesindeki batmadan şikayet eden oyuncu bu dakikadan sonra riske edilmedi.

Taraftarın sevgilisi Andre Moritz’in durumu hafta içinde yapılacak kontrollerden sonra netlik kazanacak. Günü izinle geçiren yeşil siyahlılarda futbolcu tetkik sonuçları çıkana kadar hafif tempo ile çalışacak.

Diğer yandan yeşil siyahlı kulübün büyük umutlarla transfer ettiği Moritz sahada sosyal medyadaki kadar hızlı ve verimli olamadı. Kilo fazlası ile dikkat çeken futbolcu süreç içinde fazla kilolarından kurtulduysa da, durağan oyun tarzı ve yeterince koşmaması ile takımı 10 bıraktığı yorumlarınamaruz kalıyor.

Ligde Bandırma maçında 21, Adana Demir maçında 45, Sivas maçında dakika sahada kalan Moritz yeni Malatyaspor maçında 80 dakika oynamış hiçbir maçta 90 dakikayı tamamlamamıştı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..