REKLAMI GEÇ

ANMAR’IN ALACAKLARI TAKSİTLENDİRİLECEK

ANMAR’IN ALACAKLARI TAKSİTLENDİRİLECEK

Denizlispor eski yabancı futbolculara olan borçlarını tek tek öderken sona kalan Anmar için yeşil siyahlı yönetim bugün harekete geçti.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 3 Kasım 2017 Cuma, 12:17

Denizlispor’da yabancı futbolcularla sorun yaşamak istemeyen Başkan Mustafa Üstek kararlı adımlar atmayı sürdürüyor. Daha önce Dimov, Syyla, Genkov ve Leozinho gibi eski alacaklı yabancı futbolcuların borcunu bitiren Başkan Mustafa Üstek son olarak kulüp lisansı konusunda Denizlispor’a yardımcı olan ve kısa süre önce ön ödeme yapılan futbolcu Anmar’ın temsilcisi ile bir araya geldi.

Yardımcısı Taner Atilla ile futbolcunun hukuki temsilcisiyle görüşen Başkan Mustafa Üstek bir ödeme planı belirlenmesini istedi.

FİFA’da dosya bırakmak istemediklerini söyleyen Başkan Mustafa Üstek, “Özellikle yabancı futbolcu alacakları kulübümüz için ciddi sorunlar teşkil ediyordu. Faiz ve mahkeme giderleri ile birlikte çok daha fazla ücret ödemek zorunda kalmamızın yanı sıra, disiplin kurulu kararları ile puan silme ya da transfer yasağı cezalarına da muhatap oluyorduk. Bu tür sorunların yaşanmasını istemiyoruz. Bu nedenle futbolcunun temsilcisi ile uzun süredir görüşüyorduk. Kulüp olarak ödeme planı bekliyorduk. Şimdi bir ödeme planı üzerinde anlaşarak futbolcuya tüm borcumuzu ödemek istiyoruz” diye konuştu.

Geçmişten kaynaklanan borçları ödeyerek geleceğe umutla bakmak istediklerinin altını çizen Üstek, “Denizlispor’un başındaki en büyük bela bu borçlardır. Yönetim olarak büyük fedakarlıklar yapıyor ve bu borçları birer birer ödüyoruz. Kaynak temin ettikçe gelirlerimizin önemli bölümünü borç ödemede kullanıyoruz. Denizlispor bu çalışmaların karşılığını yakın gelecekte alacaktır” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..