REKLAMI GEÇ

ANTALYA DEPLASMANI ÖNCESİ MAÇ KADROSUNDAN ÇIKARILDI

ANTALYA DEPLASMANI ÖNCESİ MAÇ KADROSUNDAN ÇIKARILDI

Denizlispor’un Azeri defans oyuncusu Rail Malikov, Antalyaspor maçı öncesi kadrodan çıkarıldı.

Selami Aydın / DENİZLİSPORHABER / 21 Kasım 2014 Cuma, 10:40

Hafta içinde Teknik Direktör Özcan Bizati’den izin alarak ülkesine giden Rail Malikov, iznini iki gün uzatınca cezalandırıldı. Annesinin rahatsızlığını gerekçe göstererek diğer futbolculardan bir gün fazla izin alan buna karşın kulüp yetkililerine bilgi vermeden kampa iki gün geç katılan Rail Malikov Antalyaspor maçı kadrosundan çıkarıldı.

Yeşil siyahlı futbolcu Teknik Direktör Özcan Bizati’nin talimatı ile A2 takıma gönderildi. Bizati Malikov’a 5 bin lira da para cezası uyguladı. Ayrıc Azeri futbolcu kulüp lojmanını da boşalttı.
Teknik Direktör Özcan Bizati süresiz olarak A2 takıma gönderdiği Azeri defans oyuncusu bu takımla çalışmalarını sürdürüyor. Malikov teknik ekibin affetmesi durumunda takımdaki yerini alabilecek.

Başkan Hasan Kıbrıslıoğlu bu tür durumlara ilişkin yönetim kurulunun Teknik Direktör Özcan Bizati’yi tam yetkili olarak görevlendirdiğini belirterek, “Biz bu tür disiplin konularında yetkilerimizi hocamıza devrettik. Futbolcular hakkındaki tüm kararları Teknik Direktörümüz Özcan Bizati verecek. Malikov konusunda verdiği karara herkes saygı duymalı” dedi.
Teknik Direktör Özcan Bizati ise oyuncunun takıma geç katıldığını doğrularken, “Her şeyden önce takım içinde disiplini tesis etmekle görevliyiz. Bu tür ihlallere müsaade etmem” diye konuştu.
Rail Malikov sezon başından bu yana sadece bir lig maçında 68 dakika forma giymişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..