REKLAMI GEÇ

ANTEP MAÇINI HAFİFE ALMAYIN

ANTEP MAÇINI HAFİFE ALMAYIN

Denizlispor’da Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürüyor. Dünkü antrenman öncesi öğrencileri ile toplantı yapan Teknik Direktör Fatih Tekke rehavet uyarısında bulundu, öğrencilerinden rakibi küçümsememelerini istedi.

Haber Merkezi / DENİZLİSPORHABER / 26 Nisan 2018 Perşembe, 10:53

Denizlisor’da Gaziantepspor maçı hazırlıkları sürüyor. Dünkü antrenmana düz koşu ile başlayan yeşil siyahlılar pas çalışması ile idmanı sürdürdü. Antrenmanın son bölümünde Tekke öğrencilerine yarı sahada çift kale maç yaptırdı. Antrenmana sakatlıkları süren Lazic ve Eze katılmadı. Antrenman öncesi takımı toplayan Teknik Direktör Fatih Tekke yaklaşık 20 dakika süren bir konuşma gerçekleştirdi. Samsunspor maçını değerlendiren Tekke, erken gelen golleri beklemediklerini söylerken daha sonra kalitesini sahaya yansıtan takımı tebrik etti. Takımda gördüğü eksikleri anlatan Tekke öğrencilerinden geride kalan iki maçta daha dikkatli olmalarını istedi ve özellikle Gaziantepspor maçını ciddiye almalarını istedi. Maça çıkılmadan kazanılmayacağını hatırlatan Tekke daha sonra gazetecilerin sorularını yanıtladı.

Samsunspor maçındaki geri dönüşün önemine değinen Tekke alınan puanın Denizlispor açısından kritik öneme sahip olduğunu söyledi. Tekke, Gaziantepspor maçının hafife alınmaması gerektiğini belirterek, “Rakibin ligdeki konumu kimseyi yanıltmasın. Maç sahada kazanılır. Çıkıp taraftarımız önünde kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz. Önümüzde iki kritik maç var. İki maça da final maçı olarak bakıyoruz. Rehavete kapılmamalıyız” dedi.

Oyuncu değişikliklerine ilişkin yapılan eleştirilere ise “Taraftarların görüşüne saygı duyuyorum. Ama onlar sadece maçtan maça takımı takip ediyorlar. Oysa biz sürekli takımla birlikteyiz. Koşulları taraftarın bilmesine olanak yok. Türkiye’de taraftar tabelaya bakarak hareket ediyor. Eğer kazanıyorsanız en iyi teknik direktör sizsiniz, kaybediyorsanız en kötüsüsünüz. Bunlara alışkınız” dedi.

Denizlispor kaptanı Veli Acar ise önlerindeki Gaziantepspor maçının önemine dikkat çekerek, “Evimizde kazanarak yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi. Samsun’da alınan puanın önemine vurgu yapan Veli Acar, Denizlispor taraftarlarının kendilerine olan desteği için teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı..
 

volkan   -  Bağlantı 28 Nisan 2018, 14:34

son maçımsın denizli yakma beni 3 gol bekliyorum!!!

eren20   -  Bağlantı 26 Nisan 2018, 11:24

Takımın en golcü ismini yedek başlatmak neyin nesi.En formda olan golcü yedek bırakılır mı.Samsunspor’un gücünü gördük.